torsdag 1. juni 2017

Enkle ting å sy for barn

Design unike ting med dine fineste bilder og navn. Vi tilbyr et bredt spekter av forskjellige ting. Norway Shop, den offisielle butikken for gensere fra Dale. Kjøp ullgensere for men, norske luer og merino ul gensere for damer og men. Kjøp fôr i metermål og se det store utvalget vi har til prosjektet ditt.


Ingrid liker godt å sy og lage sine egne ting som hun kan dekorere rommet sitt med.

Hun elsker naturen og ville gjerne lage en uro av kongler og hjerter. Konglene fikk en omgang med spraylakk for å matche stoffet som hjertene ble sydd av. Hjertene er vrangsydd på symaskinen og sydd sammen for hånd. Puten er utrolig morsom å sy. Den tar heller ikke så lang tid….


Jeg hadde bestemt meg for at ingen nye stoffer skulle brukes til prosjektet – noe som resulterte i at jeg tok frem altfor mange fristende alternativer fra mitt omfangsrike stash. Hvis du vil sy klær, ville jeg nok kjøpt noen mønstre. Mens Burda er blader du kjøper med oppskrift til mange klær inni hvert blad.

Vogue har også endel fine mønstre. Det viktigste er imo å velge et stabilt stoff til å begynne med. Med andre or gå for bomullslerret, jeansstoffer osv.


Litt større barn kan lære seg å sy enklere ting som duftposer, sengetøy til dukkesengen, gryteunderlag og tøyvesker. Finn et bomullsstoff som er godt å sy i. Vis hvordan man bruker symaskinen, og sy eventuelt sammen med barnet de første gangene. Uansett følger du nøye opp underveis, både av sikkerhetshensyn og for å få et godt resultat. Kreative ideer: ting å lage med barna en regnværsdag. Surt vær ute er topp for å kose seg inne.


Her er ideer til ting dere kan lage sammen, med materialer dere sannsynligvis har liggende. Vi har samlet kreative prosjekter du kan gjøre med barna denne helgen. Enten det regner eller er sol - så vil dette by på kvalitetstid. Altså at en enkelt gardin fra Fretex kan bli denne fine gymbagen er ganske kult.


Ingrid brukte selv litt i underkant av minutter på å lage den på bildet her, og da tok hun bilder til bloggen i tillegg, så dette prosjektet lar seg absolutt gjøre på en kveld. Juleverksted er moro for både liten og stor. Dorullnissen kjenner vi alle, men visste du at det er så mye annet man kan lage med doruller?


Her gir vi deg gode ideer: 1. Julelys lenke Denne varianten synes vi er både dekorativ og herlig barnslig.

Kanskje kan den kombineres med en batteridrevet lysslynge? Enkel bukse sydd av avlagt. For at syingen alltid skal være en glede, og for å gjøre plaggene jeg lager unike, ønsker jeg å ha en del kreativ frihet på det jeg lager på bestilling. Du velger selvfølgelig ønsket plagg, str og f. Resten ønsker jeg å kose meg med å sette sammen på syrommet.


Takk for tips om mønster, jeg sjekker ut. I utgangspunktet vil hun sy hva som helst, hun er lett å begeistre. Frem til nå har hun kun sydd med en gammel singermaskin som er hånddrevet, så først skal hun få sy enkle ting for å venne seg til å sy med fotpedal. Og lære prinsipp med sikksakk og sånt. Fimoleire er en modelleringsleire som det er veldig smidig å lage ting av og som har et variert bruksområde.


Sammen med barna brukte hun pepperkakeformer til å trykke ut fine julemotiver i leiren. Til slutt dekorerte de med ulike stempler og pyntet dem med silkebånd. Det er enkelt å tilpasse størrelsen til en lang, en kort, en tynn, en tykk kokk.


Målene under er en normal voksenstørrelse. Legg stoffene rette mot rette. Pass på å legg båndene som skal rundt livet mellom stoffene, slik at du syr de fast på rett sted samtidig som du syr de to stykkene sammen. Vi har flere barnvennlige modeller av symaskiner, som ville passet mye bedre til et barn. Som syr på riktig og ikke koster all verdens masse!


Enkle modeller som barn fra 6-7år kan lære seg. Leke symaskin kan jo passe veldig gott til noen barn som ikke klarer å konsentrere seg eller viss de er for små til å sy på vanlig symaskin. Dette er også en veldig enkel ting å sy , så man trenger ikke å være redd for å ikke få det til.


Klipp et stoff på 49×cm. Brett dobbelt rette mot rette og sy sammen bunn og side. Skal du lære barn å sy , men vet ikke helt hvor du skal starte? Eller er du nybegynner selv? I denne boken finner du kjappe og enkle prosjekter for nybegynnere i alle aldre.


Sitteunderlag Du trenger: Store rundpinner, rundt 8-12. Dette er enkelt å strikke, men tar litt lengre tid da det er såpass mye garn, samt at du må lage det så tidlig at du rekker å tove det og ikke minst å tørke det etter toving. Det er uendelig mange måter å redesigne på, her er noen enkle forslag som barna kan være med på: - Farg en flekkete T-skjorte. Sy lapper over flekker eller hull.


Hva med å feste små heklebrikker til tullas kjole?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg