onsdag 14. juni 2017

Hit reiser du i februar

Hit reiser du i februar

Beatriz Rivera, PR og kommunikasjonsansvarlig hos Apollo, har rømt fra vinterkulden i flere år. De siste tre årene har Gambia vært mitt go-to-reisemål. Mange har lurt på hvorfor jeg drar. Februar er måneden da skolene har vinterferie. Legger du vinterferien til et typisk sommerreisemål, kan du få en ferie du sent vil glemme.


Ett år tok jeg med sønnen min til Kreta i. Vil du ikke reise så langt er både Egypt og Jordan bra valg. Reiser du andre veien, mot vest, kan både de karibiske øyene og Hawaii friste med herlige temperaturer i februar. Landene i Afrika er fulle av storslåtte opplevelser.


Savanner, fjell, naturområder, unike dyr, storbyer, kultur og strandparadis: alt dette kan du oppleve på en reise hit. De kan hjelpe deg med å finne den perfekte reisen. I januar og februar kan du oppleve vår på Mallorca, med en gjennomsnittstemperatur på grader. Kanariøyene er en populær øygruppe som tilhører Spania. Det er få regndager og gjennomsnittstemperaturen ligger på grader.


I havet kan du bade i deilige varmegrader og på nettene synker lufttemperaturen bare noen få grader ned til grader. Det kreves altså ikke mye klær når du skal reise til Maldivene. Her kan det fort være rundt grader i februar ,. Hit bør du reise i vinterferien. Reisen tar litt ti men når du ankommer og kan kjenne den finkornede sanden mellom.


Vi har gjort det enkelt for deg å finne en reise i februar. Her finner du alle våre ledige charterreiser i februar. I Krabi finner du dusinvis av badebyer, et hundretalls øyer og et landskap som er fylt med spennende fjell og regnskoger.


Hit reiser du i februar

Byen Krabi ligger midt i Krabi-provinsen i Sør-Thailand og mange turister drar hit for å fortsette reisen til badeområdene ved kysten. Er du i tvil om hvilket charterreisemål du skal velge i vinterferien? Her får du en oversikt over varme land i februar. Planlegger du å reise til sol og varme i februar ? Før du bestiller reisen bør du undersøke hvor varmt det er på reisemålet du vurderer å dra til. Hit reiser Lotto-millionærene.


Nesten prosent av spill-millionærene til Norsk Tipping bruker deler av premien sin på reise ! Kan du gjette hvor de reiser ? Hit kan du dra i vinterferien. Vi har samlet et utvalg av pakkereiser med avreise mellom 14. Er du eventyrlysten kommer du til å bare elske Madeia.


Hit reiser du i februar

Nord-Afrika og byr på subtropisk klima med gjennomsnittstemperatur på grader i juli. Maldivene er best å reise til i perioden desember til februar.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg