torsdag 15. juni 2017

Barnevogn tilbud

De fineste barnevognene og utstyret - Lynrask levering på sprell. Sjekk ut vårt store tilbud av flotte leker og inspirerende barneromsinteriør! Vi hjelper deg med å finne riktig barnevogn for ditt behov.


Se de beste barnevognene fra produsenter som Stokke, Emmaljunga, Britax og Baby Jogger. Se barnevognene som er best i test! Vi gir deg oversikten over beste barnevogn og barnevognspakke fra kjente merker, og hvor du kan få kjøpt dem billigst.

Meld deg opp til prisvarling og få beskjed når det er salg. Abonner på vårt nyhetsbrev. Få nye tilbud og informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Her finner du også barnevogntilbehør, generelle tilbehør, babybeskyttelse og alt annet du kan trenge for å komplettere din vogn til det fulle.


Velg de tilbehørene som passer til din barnevogn. Barnevogn - Sykkelvogn - Skivogn (Pulk )- Turvogn - og Joggevogn i ett! Her får du et sett bestående av en komplett Nordic Cab Active barnevogn , sykkel-feste og adapter som gjør at du enkelt kan feste denne på sykkelen din, ski-kit så du enkelt trekke den bak deg som en pulk på skituren, sele som gjør at du kan bruke den som trekkvogn på langturer i fjell og mark - samt joggekit som.


I vårt brede sortiment av vogner finnes alt du kan tenkes å trenge – fra lette og smidige paraplysulkys og solide joggevogner til allsidige sportsvogner, duovogner og søskenvogner.

Kompletter vognen med en vognpose, en stelleveske, et regntrekk eller et av våre andre praktiske barnevognstilbehør. Forhåpentligvis finner du noe som passer akkurat deg og din familie! Kombivognen er et perfekt alternativ for deg som bare har tenkt å investere i en vogn.


Som navnet antyder er dette både en bagvogn og en sportsvogn, og du har med andre or en barnevogn som passer til alle anledninger og under en lengre periode. Kjøp allt for baby och barn! Levering uten toll og mva! Angerrett i dager och fri frakt over 9Nkr. Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik.


Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Holdbarhet og stabilitet er viktige faktorer å ta hensyn til når man skal velge barnevogn. Velg en vogn som har vind- og vanntette tekstiler, og som tåler det nordiske klimaet.


Sjekk hvilke behov du har, slik at vognen er optimal for offentlig transport, leilighet uten heis eller ulendt terreng og mye turgåing. Se tester av Britax, Baby Jogger, Babyzen, Cybex og Emmaljunga mfl. Oppdag Stokkes fullstendige utvalg av sikre, stilige og innovative barnevogner.


Enten du foretrekker luksus-, terreng- eller kompaktversjonen, har Stokkes barnevogner sømløs manøvreringsevne og gjennomtenkt ergonomi, samt fleksible løsninger der setene kan vendes mot forelderen eller ut mot den store verden. Vi har nøye utvalgte barnevogner av høyeste kvalitet. Vi har også mange populære Barnevognspakker der du finner ferdige sett med barnevogn , baby bilstol og adapter til et godt pris.

For de som skal kjøpe den første barnevognen, er det en enkel og praktisk måte å kjøpe en barnevogn og bilstol som passer sammen. Vi forhandler en række gennemprøvede mærker, som har fokus på kvalitet og komfort. Alle modeller du kan se nedenfor leveres med lift og pusletaske, så du er godt kørende med en barnevogn fra Babyhome. For at forlænge levetiden på din barnevogn , er det en god ide at tørre den godt af, hvis den er blevet udsat for regn og sne.


Barnevognen er i farven light merkur, og har et langt liggemål på cm. Hos oss finner du alt barnet trenger! Størst på barnevogner, bilstoler, utetøy og ullklær til barn.


Barnas Hus er Norges ledende kjede for babyutstyr og barneklær. Elegance er en klassisk barnevogn fra Silver Cross med ett utseende som har vær mer eller mindre uendret i flere tiår, men sikkerhetsdetaljer og komfort er alikevel up-to-date. Prisgunstige vognpakker. Har myke puter på selen og myk vattert madrass.


Madrassbeskyttelse som gir bra ventilasjon. Lufthjul med bilventil på innerslange. Køb en billig barnevogn online En barnevogn er noget af det vigtigste udstyr for småbørnsforældre – den er både et fantastisk transportmiddel og perfekt til middagsluren.


Shopping finder du et stort udvalg af håndplukkede modeller, hvor sikkerhed og kvalitet er i højsædet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg