mandag 26. juni 2017

Alkohol bryllup pris

Stilige,elegante strømpebukser til brud og brudepiker,som setter prikken over i. Les om bryllupet : Slik ble prisen på 25. Alkoholen kostet til sammen 19. Rødvinen vi kjøpte koster 13kr i Norge, men bare SEK i Sverige.


Ser at det er mange ulike priser.

Har forhandlet frem en pris på 1kr pr kuvert. Hva mener dere om dette? Legger vi alkoholen til pr kuvert, regner vi med å komme på i underkant av kr 40- pr pers.


Da har vi gått ut i fra kalkyler som vi har funnet her på nettet. Hvordan ligger dere an pr kuvertpris og ifht alkohol ? Hvor mye champagne i et bryllup ? For å beregne kostnaden for å bruke en enkel formel.

I en standard flaske musserende alkohol 750ml - ca briller. Det er nødvendig å telle antall gjester og når de drikker champagne: Mens bruden prisen - en glass. I vielsen - glass. Under bryllupet tur - 3-glass. Har vært i bryllup med for lite og i ett av de dro gjestene fordi det var helt tomt for alkohol og hadde vært det i nesten timer.


Da jeg la inn antall average drinkers og antall timers fest hos oss, så tar jo kalkulatoren heller ikke høyde for at vi alt har drukket ca en falske vin hver til. Det kan være rigtig svært at beregne prisen for et bryllup , hvis I aldrig har arrangeret en stor bryllupsfest tidligere. For i starten er der så mange uvisse spørgsmål, såsom hvor skal festen holdes, hvad skal det være for et type bryllup , skal der komme et band og spille op til dans, og hvor mange gæster skal med. Drikkevarer er èn av punktene du må ta hensyn til. Her får du tipsene.


Fruktig velkomst Vinkjenneren bak nettsiden vinforedrag. Svein Lindin, forteller at mange velger cava og champagne til velkomstdrinken. Salgs-, skjenke- og tilvirkningsbevilling. Ansvarlig alkoholhåndtering og kunnskapsprøven. Bryllupsdagen er en stor og viktig dag.


Det er forbundet mange kostnader med en slik dag.

Losby Gods har lang erfaring med bryllup og vi leverer høy kvalitet fra A til Å. Det er vanskelig å gi en konkret pris på et bryllup. Ja, jeg tror du er på rett spor, spesielt fordi noen drikker mer enn andre. Så var det drikke varer da.


Vin til maten er i boks. Vi greide å holde oss til budsjettet, ikke et veldig dyrt bryllup.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg