tirsdag 29. desember 2015

Muffins med havremel

Rør sammen med kesam, egg, bakepulver, kanel og honning. Visst du bruker cottage cheese istedenfor kesam anbefaler eg å mose blandinga klumpfri med en stavmikser. Pisk eggene godt sammen.


Rør så inn smeltet Soft Flora. Mos bananen og bland det forsiktig med egget. Bland havremel , bakepulver og kanel og vend det inn i det våte.

Sett ovnen på 220°C. Ta fram et muffinsbrett og egg papirformer i brettet. Ha eggene i en bolle sammen med honning eller agavesirup, olje, salt og yoghurt naturell og rør det godt sammen. Tilsett havregryn, begge typer mel og bakepulver.


Havremuffins med smak av eple og kanel lager du med havregryn og revet eple. De smaker kjempegodt som turmat eller som kake til dessert, pyntet med glasur. Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.


Grove-baguett- muffins med ost og skinke.

Disse passer ypperlig etter trening eller som kveldsmat. Er proteinrike, har sunne karbohydrater, og smaker helt fantastisk. Med en god oppskrift på pannekaker blir du fort populær hos både liten og stor.


Vår grunnoppskrift på pannekakerøre gir et perfekt resultat og er nok til ca. Topp med syltetøy, sukker, bacon eller brunost – alle har sin pannekakefavoritt! Hei, Det er klart for årets vaffeldag den 25.


Det søte liv finner du mange, mange supergode vaffelvarianter. Vafler laget med havremel blir kjempegode og myke! Fylt med bare sunne ingredienser er dette en oppskrift som kommer til å slå an hos både store og små. De smaker utrolig godt kalde også, så de kan fint oppbevares i kjøleskapet og bli tatt med som lunsj dagen etter.


Oppskriften gir cirka muffins. Smakfulle og sunne fullkornsmuffins. Saftige havremuffins (lavFODMAP) Hei dere! Muffins trenger ikke være usunne,.


Jeg har hatt en relativt rolig start på året, sett bort i fra at min nye bok endelig er ute i butikkene – tusen takk for alle gode tilbakemeldinger så langt! Store, saftige havremuffins med masse god smak av blåbær og sjokolade. En perfekt sak og ha med i sekken neste gang du skal på tur!

Smelt Soft Flora i en kjele eller i mikrobølgeovnen og rør det inn sammen med banan og egg. Prøv saftige og gode hjemmelagde bananmuffins med biter av hakket sjokolade. Perfekt måte å få brukt opp bananer som er blitt overmodne! Du kan også lage ditt eget havremel ved å ha havregryn i en food processor og kjøre på til havregrynene blir finmalt. Når du bruker bare havremel i pannekakerøren som jeg har gjort her, får du nokså grove havrepannekaker, som jo er akkurat det jeg ville ha.


Havremel fås kjøpt i de fleste norske matbutikker. Den kan spises med god samvittighet som dessert, bare ikke spis for mange! I disse muffins er det flere forskjellige typer karbohydrater, både raske og langsomme.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg