onsdag 9. desember 2015

Strømpebukse ull barn

Hold familien varm med ullklær i 1 ull - Bestill her på 1-2-3! Se vårt utvalg i nettbutikken! Lave Priser og Lynrask Levering! Strømpebukser , Tights og Leggings til Barn.


Ull puster og har temperaturregulerende egenskaper og egner seg både sommer og vinter. Med ull innerst blir ikke barnet klamt eller kaldt.

I tillegg til klær i ren ull , har vi også et stort utvalg av plagg i ull i kombinasjon med silke, bambus eller bomull. Disse er perfekte til små barn som er sensitive til ull. Vi liker å kle småungene i ull fordi de da holder seg gode og varme i høst og vinter.


Ull innerst anbefales fordi det er varmeregulerende og puster godt. Når det ikke er vinter kan tynn ull være veldig fint å bruke og her finner du alt vi har av barneklær i ull. STRØMPEBUKSER OG SOKKER TIL BARN. Ullstrømpebukser til barn er vår spesialitet.


Vi er opptatt av god passform som er perfekt i lek.

Derfor er de strikket med en fasthet som øker kvaliteten på feks helen. Tynnribbet struktur. Brukes alene eller under bukser. Vær oppmerksom på at ull slites raskt på utsatte steder.


I krabbealderen må gjerne knærne på strømpebuksen lappes, og større barn sliter på strømpebukseføttene - spesielt etter tredje året og hvis barnet svetter på føttene slik at ullen tøver og hælen ikke dekker lenger. Ulliver har et godt utvalg av strømpebukser i ull til barn. Om Pierre Robert Pierre Robert Group designer behagelige basisplagg av høy kvalitet for dame, herre og barn. Alle våre plagg blir skreddersydd til nordiske behov, og utvikles av vårt skandinaviske designteam i Oslo.


Barnas hus har stort utvalg av ull til dine små. Kjøp enkelt på nett i dag. Gratis frakt ved kjøp over kr 800. I vårt sortiment til barn finner du både ullgensere, cardigans, ulltrøyer og stillongser som også kan brukes som strømpebukse. Husk at barn slipper ut mer varme enn voksne - våre luer og annet tilbehør i ull er også viktig å huske på når barn oppholder seg ute i kjølige temperaturer.


Vår ull klør ikke og kjennes myk mot huden. Ensfarget, varm ull strømpebukse fra Safa. Vaskes på ullprogram °C med vaskemiddel for ull.


Ull er temperaturregulerende og absorberer inntil prosent fuktighet uten å føles våt.

Vi har den i lilla, marine, grå og ullhvit. Plagget vaskes på grader med ullvaskemiddel, lufttørking anbefales. Gode, varme klær er en selvfølge for de fleste, men dessverre ikke for alle. Derfor gir vi bort av ullsalget vårt til Frelsesarmeen som hjelper barn som fryser her i landet. Dette plagget er dessverre ikke lenger tilgjengelig online, men ta kontakt med din nærmeste Cubus-butikk for å se om det er tilgjenglig der.


Telefonnummer til alle våre butikker finner du i vår butikkoversikt. Condor - supre strømpebukser til barn i en masse flotte farger. I tillegg har vi nå tatt inn flere av barneklærne til Condor - både strømper i mange varianter og cardigans til barn. Disney Løvenes Konge antiskli ullstrømpebukse i fleksibel kvalitet med god passform. Under føttene er det antiskli-puter formet som løvefotavtrykk.


MP har strømpebukser med fantastisk kvalitet og flott design. Med dansk design og fokus på en miljøvennlig profil har de i over år levert strømpebukser og sokker i høy kvalitet til barn og mor. Ull har mange fantastiske kvaliteter som er bra for barn i alle aldre. Den har en utrolig evne til å justere temperaturen på en naturlig måte.


NAME IT-ulla er laget av en veldig myk kvalitet som gjør den utrolig behagelig å ha på seg. All NAME IT- ull er fri for mulesing-fri. Name strømpebukse ull. Velg alternativ-.


Baby mp basic strømpebukse ull ribbestrikk light rose pudder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg