torsdag 24. desember 2015

Bibabad flexi

Stort utvalg av hoteller. Gratis avbestilling! Finn laveste nettpris her. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. BiBaBath Flexi gjør det mulig for barnet å bade i dusjen!


Badet er en smart og smidig løsning for barnefamilier som mangler badekar eller ønsker et godt alternativ til et klumpete badekar.

Foldable bathtub for one or more kids. Smart solution for families that don’t have a bathtub, or families that want an alterative to bathtubs that take up lots of space. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Frittstående, Høyde 45cm, Hvit,. Karet består av en lett, rustfri og regulerbar aluminiumramme md en badepose.


Babybadet er en smart og smidig løsning for barnefamilier som ikke har badekar eller ønsker et godt alternativ til en stor badebalje. Badet är en smart och smidig lösning för barnfamiljer som saknar badkar, eller önskar ett bra alternativ till en skrymmande badbalja. Den består av en lätt, rostfri och reglerbar aluminium ram med en badpåse.


Smart løsning for familier som ikke har et badekar, eller for familier som vil spare litt på varmtvannet når den lille skal bade.

Fleksibelt design som passer de fleste dusjer. Bibabadet er fleksibelt for å passe. I sammenleggbar innstilling opptar badekaret liten plass, og kan henges opp på veggen. Badekaret er en smart løsning for barnefamilier uten badekar, eller ønsker et alternativ til en badebalje.


BibaBad Flexi består av en lett, rustfri og regulerbar aluminium ramme med en badepose. Er dere en familie der vann og bad spiller en stor rolle? Da bør dere se på et sammenleggbart badekar fra BiBaBadet, et praktisk badetilbehør til barn som er både funksjonelt og trygt.


Velg mellom forskjellige størrelser og modeller som passer deres familie og fyll opp badekaret med noen enkle trinn. Alle barn elsker å leke. Både barnet og forældre synes det er sjovere og nemmere at bade i et badekar.


Slut med at spilde rindende vand og slut med at barnet risikerer at glide på det glatte, våde og ofte kolde gulv. Betal mindre for hoteller, leiligheter, hytter og hus med vår Prisgaranti. Det er et stort sammenleggbart badekar for et eller flere barn.


Norges største barneutstyrskjede med over butikker. Velkommen til Babyshop. BiBaBad gjør det mulig for barn å bade i dusjen! En ekstra trygghet er at Babyshop ikke bare er en nettbutikk, men en solid faghandel med kunnskapsrike ansatte og en rekke butikker du kan besøke.


Den er stor og sammenleggbar, med plass til ett eller fler barn. I denne artikkelen beskriver vi hvor man kan kjøpe de ekstremt trendy.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg