onsdag 9. desember 2015

Sikre tegn på fødsel nærmer seg katt

Disse pleier hun å spise (full av næring). Så kommer hun igang med å føde en ny unge. Noen ganger kan alle ungene bli født innen en time, noen andre katter tar flere timer per unge.


Men generellt tar det ca 2-timer for hele fødselen. Her er tegn på at ventetiden din snart er over: 1. Kraftigere og hyppigere kynnere. Spesielt kvinner som har født tidligere vil kunne merke at kynnerne blir kraftigere og hyppigere når fødselen nærmer seg. Og dette kan være svært plagsomt.


Mange tror at fødselen er i gang, men så er det bare kynnere. Fødselslege Brook Steen forklarer at økt nedpress og smerter i korsrygg og underlivet er vanlige plager når fødselen nærmer seg. Hvis det nærmer seg terminen hennes nå, skal du kunne kjenne på magen hennes om det er små pusekatter der eller ikke. Du trenger ikke å klemme, men holde hånda inntil magen og kjenne etter om det beveger seg. Videre kan du sjekke om hun har melk i spenene sine.


Tegn på at katten din skal gi fødsel snart. Nestende aktiviteter: Når tiden for fødsel og fødsel nærmer seg , kan din gravide kaste opp stille, private steder for fødselen skal skje. Dette begynner vanligvis opptil to dager før arbeidskraft, men det kan bare starte noen timer før. Dette kan være første tegn på fødsel for noen. Når fødselen er på vei, er det aktivitet i livmorhalsen.


Den myknes, utvides og forbereder seg på fødselen. Små blodkar kan briste litt i forbindelse med dette og utflodet blir lyserødt eller med blodspor. Om hun har melk eller ikke i pattene er heller ikke noe sikkert tegn. Min katt var hos dyrlege for over to uker siden nå, og da fikk vi beskjed om at ungene vil komme innen en måned var gått, så nå går vi bare og venter.


Katten er bare inne nå som det kan skje når som helst. I morges kastet hun opp, kan det være et tegn på at det nærmer seg ? Andre ting jeg kan se etter? Det er desverre ikke så lett å forutse kattefødsel. Ofte merker man at kattemoren gjemmer seg bort når fødselen nermer seg.


Det hender at kroppen “tømmer seg ” i forkant av en fødsel og flere forteller om løsere avføring og hyppigere vannlating. Les svaret på : Hvor mange kilo bør jeg legge på meg som gravid? Det er lett å la seg forbløffe over svangerskap og fødsel. Vi har samlet noen av de faktaene som fascinerer, forundrer og forbløffer oss mest. Some call this essay the personal essay, letter of intent, or statements of purpose.


Applicants explain their reasons for becoming nurses and explain why this program can help them achieve their dreams. Lurer du på hva som er tegn på at fødselen nærmer seg eller er igang? Noen tegn er gjerne at babyen er mer rolig de siste dagene før fødsel , og at man gjerne er litt løs i magen.


Et tegn på at fødselen nærmer seg , kan være at slimproppen går. Slimproppen er en geléaktig klump som sitter i livmorhalsen. I hele svangerskapet har den sittet der og beskyttet barnet i livmoren. Noen som har tegn på at fødselen nærmer seg ? Her er det: - Har mye kynnere.


Tenker mer på at kroppen forbereder seg. Tror magen har sunket litt. Litt mensen smerter hverdag.


Her får du tegn på at fødslen nærmer sig : Lightening I ugerne op til fødslen vil barnet trænge længere ned i dit bækken. Det kaldes lightening og du synes sikkert det bliver nemmere at trække vejret fordi følelsen af at have barn helt oppe i halsen letter. Tilgengæld bliver blæren nu klemt så du må rende oftere på toilettet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg