fredag 25. desember 2015

Krepsen 2019

Krepsen har som lekse å kommunisere med omgivelsene. Du har mye stress i livet ditt, på flere fronter, og presset vil fortsette mesteparten av året. Det sies at det er kun når himmelen er svart at vi kan se stjernene, og det er akkurat det det dreier seg om for ditt vedkommende.


Det kan være en utfordring for krepsen , men vær forsiktig med å kritisere deg selv! Hva står skrevet i stjernene om om deg og ditt neste år? Mange av våre lesere er opptatt av kjærlighet og karriere, og vi har som vanlig viet disse temaene ekstra fokus.

Instinktene dine jobber sammen mot et felles mål – fremgang innen karriere og økonomisk status, og du vil oppdage at du har mer energi generelt i alt du foretar deg. Selv om det betyr at du må begynne å si nei til ting og kanskje gi slipp på noen forpliktelser, er det dette som skal til. Karrieremuligheter er i sikte. Det er mye om følelser med krepsen , og harmoni er nøkkelen til deres.


Måneformørkelsen 10. I Numerologi jobber man ut fra at de foranderlige syklustallene treffer våre faste personlighetstall for å trigge frem hendelser og følelser for at vi skal utvikle oss videre. Sjekk horoskopet ditt hver dag på ELLE.


Løven styres av Sola, og er en karismatisk person som det er lett å like. Du har både villdyret og den lekne kattungen i deg.

Løven er godhjerta, trofast, full av kjærlighet og kreativiet. Hverdagen din kan komme til å fungere på en ny og mer spennende måte. Det er ikke de små ting som betyr noe, og du henger deg ikke opp i bagateller. Selv om du til tider kan ha det travelt, er det med aktiviteter du interesserer deg for og som gjør det glad. Det får tiden til å fly av sted.


Klikk på ditt stjernetegn for å se dagens horoskop! Horoskopet gjelder for uke 6. Informasjon om forsikring og arv kan også komme til deg. Du gjør en jobb nå for andres midler så vel som din egen økonomi. Ditt sosiale liv er heldig for deg.


Du treffer mennesker som blir viktig for deg fremover. Lojalitet strømmer gjennom krepsens årer. Selv om du som kreps har vanskelig for å venne deg til nye relasjoner, slipper du ikke folk når de endelig er inne i varmen – det gjelder for vennskap og kjærlighetsforhold.


Logg inn med aID og se hvilket kosthold astrologen anbefaler for deg og. Alle sol- og måneformørkelser har innflytelse på jordas magnetfelt og kan ha en sterkere innvirkning enn andre månefaser. Kjærlighetshorosrop analyse og tydning. For deg som kreps er familien og din base noe av det viktigste, og på dette området er det utvikling på gang.


Relasjoner er viktige, og har du ikke disse på plass, kan du få det nå.

Avhengig av hvor gammel du er, ønsker du kanskje nå å få barn, for en familieforøkelse vil gi stor glede. Du vil møte en eller flere personer som kan bli til stor nytte på veien mot målene dine. Selv om det kan være fristende å si ja på stående fot, bør du ta deg tid til å tenke nøye gjennom eventuelle tilbud og muligheter som dukker opp.


Tiden er ikke inne for å handle enda, frøene som sås nå må spire og vokse seg sterkere først. Hvilke prognoser stiller astrologene for fremtiden angående helse, kjærlighet og økonomi? Den typiske KREPSEN er en følsom og mottakelig person. En typisk kreps er fantasifull, forståelsesfull, tolerant, hjelpsom og har gode evner til å innleve seg i andres følelsesliv. Krepser er svært opptatt av hva andre mener om dem, og er følsom og mottakelig for dette.


Du vil sannsynligvis føle behov for å transformere deler av livet ditt eller din personlighet. Tiltak som fører til økt egenmestring og kontroll på følelsene vil ha en helbredende effekt, og gi deg det pushet du trenger for å gå videre med planene dine.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg