onsdag 23. desember 2015

Bursdagshilsen til svigerdatter

På denne siden kan du finne tips og inspirasjon til hva man kan skrive på kortet til den som har bursdag. Det finnes nemlig mange forskjellige måter man kan si gratulerer med dagen. Nyttig for deg som vil sette en ekstra spiss på bursdagskortet eller talen til jubilanten. Morsomme sitater og gode ord til bruk ved fødselsdagen. Noen mennesker blir klokere med årene.


Alle mennesker blir eldre med årene. Så lykke til med de andre to, og gratulerer med dagen! Nyt bursdagen din, og hver dag til det fulle! Det å ha en flott bursdag er bare en liten del av det å ha et flott liv. Tekst til bursdagskort Her finner du en rekke eksempler på tekster som passer å skrive på bursdagskortet.


Morsom bursdagshilsen Dersom du har lyst til å skrive en humoristisk hilsen til den som fyller år, så kan du finne en mengde forslag til morsomme tekster her. Skal du skrive en morsom bursdagshilsen , og trenger litt hjelp på veien? Da har du kommet til riktig sted.


Her har vi samlet en hel rekke med morsomme bursdagshilsener som garantert kommer til å bringe frem latteren! Et kort laget til svigerdatter min. Har brukt ark fra Riddersholmdesign. Martha Stevward punch og s. Kjære Svigerdatter. Jeg har vært så heldig å få verdens vakrese, kjekkeste, snilleste og beste sønn i verden.


I mange år var jeg midtpunktet i hele hans univers, og han i mitt. Nå er det du som er midtpunktet i livet hans, og det kjæreste han har. Jeg må nok innse at jeg har kommet ganske langt n. En sønn er NÅTIDEN, fylt av glede og stolthet over alt han får til. Hver dag erobres, han er jo rede og veien fører han dit han vil.


Svigermødre, og særlig brudens mor, har i populærkulturen ofte og urettferdig blitt tillagt usympatiske trekk. Til deg fordi du er både tøff og grei. Siden vi er omtrent like gamle trenger vi ikke snakke mer om alder. Gode venner husker bursdagen din, men glemmer alderen.


Gratulerer med nok et spenstig tall i samlingen din. Vinen gjør underverker. Vi kan hjelpe deg som har lyst til å sende en koselig bursdagshilsen til venninnen din. Du vet en person er spesiell når vedkommende kan få deg til å smile uansett hvilket humør du er i. Du møter tusenvis av mennesker gjennom livet som du ikke føler at du har noe som helst til felles med. Så møter du den ene spesielle personen, og livet ditt er endret på et blunk.


Du kan også gå til innkjøp av diverse billige eller nyttige hjelpemidler som du snakker litt rundt. På Enklere liv finner du mye nyttig. Bruk av hjelpemidler. Aktiv hjelpehånd Du kan for eksempel kjøpe en gripetang som kan benyttes når du ikke lenger kan bøye deg for å plukke noe opp.


Men - den kan også brukes til å klype damene. Tja, en liten natta hilsen kanskje: Se stjernen som blinker ned til deg, den vinker så stille go natt fra meg. Mange morsomme vitser om svigermor.


Somrene tilbringer hun i hagen sin på Sejerø, hvor hun (ofte sammen med Amanda) legger mye ti energi og ære i sine flotte planter. Svigermorvitser dedikert til alle ektefellers fiende. Jeg er nok langt over gjennomsnittet opptatt av barns spisevaner og hvordan man kan lage go riktig og spennende mat for både store og små - og jeg trives med å blogge om dette.


Det er stor forskjell på vennskap basert på nytte og vennskap basert på oppriktighet. Bare det siste fortjener navnet sant vennskap.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg