onsdag 2. desember 2015

Vondt i venstre side av magen under ribbeina

Brukere har fått hjelp mot bl. Smerte på venstre side av magen bør ikke ignoreres eller overses. Om noen av disse symptomene oppstår samtidig, er det grunn til bekymring: Konstant smerte.


Dette er ikke noe som er begrenset til kun én dag i noen timer. I begynnelsen var det ikke smertefullt, men snarere en slags dunkende tilstedeværelse som jeg da antok kunne være en strekk i muskulaturen. Hei, jeg har den siste måneden opplevd en gradvis økende følelse av ubehag og trykk i området under de nederste ribbeina på venstre side. I begynnelsen var plagene av en karakter som gjorde at jeg fint kunne fungere i jobb og studier, men de siste to ukene har plagene forverret seg. Akkurat som om det er et luftrom der, mye rumling og lyder, og nesten en klemmende følelse, som kjennes helt på venstresiden av ribbeina , foran og bak.


I tillegg er magen min helt ekstremt hoven, den ser ut som en ball, og har vært slik i en uke nå. Streke smerter i venstre side under ribbeina. Blodprøver er fine. Nei, aldri smerter om natta.


Han blir uvel når smertene er på det verste. Ingen oppkast eller kvalme. Det er spesielt etter endt arbeidsdag at smertene er ille.


Smerter eller ubehag i siden (flankesmerter) kan komme fra magetarmkanalen, milt, lever, nyrer og urinveier, og muskulatur i rygg og bryst. Symptomer: Ubehag øverst til høyre av magen , under ribbeina. Smerten er plutselig og intens, spesielt etter at du har spist noe som inneholder fett eller fløte. Det kan være: Gallesteiner - små steiner som skyldes at kolesterol blir fanget i galleblæren.


Veldig vondt i magen ! Under ribbeina i øverste del av magen , er på begge sider men mest på venstre side , klarer ikke gå ikke sitte når det er på d vrste, hva kan dette være? Vurdering av ubehag i øvre del av magen. Se våre reiser til Side her. Bestill din drømmeferie på ving. Vondt i ribbeina og ribbeinsmerter kan være veldig smertefullt.


Har det kanskje 3-ganger i året. Begynner med at det er vondt å puste, etter en dag eller to har hele smerten flyttet seg til venstre side. Er vondt å puste, og stikker på en måte nedover, og gjør mest vondt ved de nederste ribbeina.


Det gjør også vondt bak ved skulderbladet, og hjelper av og. Smertene kommer som et stikk i ribbeina , rett under brystet, og er stort sett på venstre side , men kan også forekomme på høyre side. Det kjennes vanskelig å puste, og jeg får bare til å puste overfladisk. Smertene kommer i alle slags situasjoner, alt fra når jeg ligger i sengen og prøver å sove, til når jeg er aktiv.


Jeg skrev her at jeg hadde ubehag under ribbeina for en liten stund siden og at jeg har hatt det en god stund. Iblant kom det stikkende smerter og jeg blir helt stiv uten mulighet til å bevege meg. Vel, jeg dro til legen, og han sa det var muskulært, at jeg forstrakk musklene inni der. Vet ikke om jeg stiller spørsmålet til rett forum, men.


Er til tider plaget av ubehag og enkelte ganger smerter øverst i magen , rett under ribbeina. Rett under der ribbeina slutter liksom). Dette er spesielt om morgenen like etter at jeg har stått opp.


For smerter i venstre side av magen , en rask sjekk av dine siste aktiviteter, mat forbruk og tilhørende symptomer kan hjelpe deg å finne en mulig årsak. Men da hjelper det å. I medisinske termer, begynner magen rett under brystkassen eller brystbenet og strekker seg nedover til bekken bein. Denne smerten er en magesmerte under høyre side av magen , som senere kan spre seg til ryggen. Det er sannsynlig at det kan forårsake smerte som følge av tarmbetennelse, som kolitt, irritabel tarmsyndrom eller Crohns sykdom. Ikke så vondt at jeg har måttet innta noen medikamenter,men irriterende nok.


Jeg har hatt vondt der siden i februar. Det kan gå flere dager uten at jeg kjenner noe,for så å plutselig dukke opp igjen. Smerter i øvre høyre del av magen kommer ofte fra lever og galleveier, smerter i midten øverst i magen ofte fra magesekken, smerter nedad på høyre side er typisk ved blindtarmbetennelse og smerter nedad på venstre side kan komme fra tarmen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg