mandag 14. desember 2015

Tulip spareribs tilberedning ovn

Direkte fra eget lager til lavpris. Kjøp Ovn hos WhiteAway. Spareribs er grillentusiastens yndling og enhver grillmester har sin egen foretrukne marinade og tilberedningsmåde. Tulip Spareribs er kødfulde kamben skåret ”the american way” i hele stykker, der gør dem nemme at håndtere på grillen eller i ovnen - de skæres i portionsstørrelse ved servering. Sous vide- tilberedning er en enkel proces, som er hemmeligheden bag Tulip Slow Cooked produkternes mørhed og saftighed.


Vi starter med at krydre eller marinere kødet, som dernæst vakuumpakkes og langtidstilberedes ved lav varme ved en meget præcis temperatur i et vandbad.

Det er de også, men de kan også sagtens tilberedes i en dyb pande på komfuret og så en tur under grillelementet i ovnen. Og med en rigtig, go hjemmelavet grill- eller barbecuesauce. Det er saucen der gør hele forskellen for spareribs , synes jeg. Den skal være sød og sej og karamelagtig – sådan rigtig.


De anbefaler at grille i ovnen det sidste minut. Alm ovn først, altså uden varmluft og 220. Sådan mener jeg det var, jeg har selv lavet dem sidst engang.


Snu det etter halvgått steketid slik at det blir sprøtt på begge sider.

Pensle med resten av sausen noen ganger under steking. Tiden er virkelig inde til, at grille sine egne super lækre spareribs. Man kan tilberede de bedste ve at følge min opskrift, hvor benene tilmed røges.


Det er i virkeligheden ikke særlig svært, at stå for sine egne ben. Samtidig er det ret blæret overfor gæsterne, at smide dem på bordet. Porchettaen har længe lignet afløseren, men nu bliver den overhalet indenom – Gastromand forudser: Spareribs -epidemi!


Præcis som det var tilfældet med pulled pork burgeren, skulle der en dag eller to i sommerhus til for at vi kastede os over den ædle spareribs -kunst – og hvilken kunst det er – og hvilket smukt resultatet det blev! Her får I min bedste opskrift på barbeque marinade til hjemmelavede spareribs. Opskrifter med Spareribs 1-Alletider kogebog Her finder du masser af opskrifter opdelt efter ingredienser. Tilberedning af spareribs.


Jeg skal tilberede nogle Jensen Spareribs på min Weber Q2gasgrill,. Pulled pork, eller revet svinekjøtt, er en klassisk amerikansk bbq-rett. Denne varianten pulled pork av svinenakke med sennep og rub er laget av matrådgiver i MatPrat og verdensmester i grilling, Bjørn Tore Teigen. Til Teigens pulled pork serveres selvsagt Teigens bbq-saus.


Du er blevet udelukket permanent fra dette board. Kontakt venligst boardadministrator for yderligere oplysninger. Din IP-adresse er blevet udelukket.

Jeg har netop lige prøvet denne opskrift, og jeg er meget overrasket over hvor god den blev, retten er jo fantastisk. Hvis du ønsker at grille dine revelsben, skal de koges først. Kom revelsben og vand i en gryde så det dækker og bring det i kog. Kog revelsbenene ved svag varme og under låg i ca. P for første gang igår, og havde en nakkefilet på kg.


Havde forberett den med rubben h før, og kørte (kun) i ovn på 1grader. Den fik ca h, men da jeg tog den ud var den slet ikke så mør som jeg havde forestillt mig. Som bekendt er den helt fantastisk i en hjemmelavet burgerbolle med coleslaw, et par løgringe og en hjemmelavet barcecuesauce, men indimellem kan det dog være lækkert med et lidt lettere setup.


Videoopskrift: Sådan laver du de lækreste spareribs i ovn med en hjemmelavet spicy barbecuemarinade. Lav en rub af de krydderier, du bedst kan lide, husk dog altid salt, peber og gerne brun farin, chili og paprika. Satte den i ovnen kl på 1grader da vi kom hjem fra jazzfestival, (den hadde sittet i rubben siden torsdag) og da vi sto opp kl 8var den ferdig og bare falt fra hverandre.


Og så godt det luktet hele natta! Jeg lagde min mors spareribs saus men tilsatt stekesjy og det ble så godt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg