fredag 18. desember 2015

Flying cakery

Flying Cakery er et trendy og innovativt kakeri i Bergen. Med en kreativ tenkemåte innen kvalitetskaker, har vi som mål å skape noe helt nytt innen designkaker. Vi bygger gjerne kakene i høyden såvel som tema kaker.


Det populære lørdags utsalget vårt skal ha det beste utvalg i cupcakes og makroner. Prisvinnende og smakfulle kaker til alle.

You are very talented! Nei, vi er så inderlig glade og gir max gass, men det innebærer at vi ikke har mulighet til å ta imot flere kakebestillinger i november og begrenser desember, pga høy juleproduksjon. Merry Christmas ☃️ Tuuusen takk til alle som var innom oss lillejulaft.


Men selv om ordrebøkene allerede er i ferd med å fylle seg opp for neste år og fremtiden ser lys ut, regner ikke Kippersund og Vikøren med å bli rike på kakeriet sitt med det første. Vi selger til vanlig alt fra de søteste små makroner og cupcakes til lekreste kaker til bryllup og fest. Kate er utdannet konditormester og har vært innom mange velkjente konditorer i Bergen.


Samtidig er hun flyvertinne for SAS, og reiser rundt i hele verden der hun har opplevd mye spennende som har inspirert henne og gjort henne til den hun er i dag. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.

Welcome to Flying Pig Cakery. Located in Jarrell, TX, Flying Pig Cakery. From weddings, birthdays, graduations, and showers, we are. See some of our work by clicking any of the galleries above!


Life Is Short, Make. Vi har spesialisert oss på bryllupskaker, men er godt kjent for våre cupcaketower og macarons. Til kakebordet lager vi flotte kransekaker, marengs og annet godt.


Det vil si at ingen andre vil kunne selge kaker med et slikt utseende, forklarer hun. Det er registrert ansatt(e) i bedriften. System-Bedrift Siste oppdateringer for bedrifter finner du på Enhetsregisterets hjemmesider brreg. Før du kan få lærekontrakt med en bedrift, må bedriften være godkjent for ditt fag.


Listen over godkjenninger finner du her eller på vilbli. Dersom det er oppgitt et opplæringskontor, kan du ta kontakt med dette. Celebrate your special day or commemorate a significant occasion with a sweet treat from The flying Cakes. Whether you are searching for a special birthday cake, or simply looking for a sweet ending to an everyday meal, The Cake Shop is sure to have something freshly baked to suit your mood.


Ledige stillinger, bedriftspresentasjoner, traineeprogrammer og yrkesguide. Startsiden for jobb og karriere i Norge.

Reviews add Follow place. Festkaker med Konditormester Kate Bergen. This video is unavailable.


Viser egenkapitalens evne til avkastning inkludert eventuelt utbytte og før ekstraordinære poster og skatt. Artikler tagget med flying cakery Bryllupskake – tips og inspirasjon fra konditormesteren. Vi har nettopp åpnet en ny kafé på Paradis i Bergen, og målet vårt er videre vekst.


Da kunne vi endelig fortelle hva vi hadde drevet på med de siste månedene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg