fredag 18. desember 2015

Bildesøk søk med bilder

Vi har et stort utvalg design tilpasset livets viktigste øyeblikk. Last ned appen og bestill. Bevar minnene i en vakker og personlig fotobok. Bestill lett online her!


Det er vi stolte av og veldig glade for.

De blir ikke en del av søkeloggen din, og vi bruker dem bare i løpet av denne tidsperioden for å gjøre produktene og tjenestene våre bedre. Vel, det er noen store våpen som utviklet dette verktøyet akkurat som goolge bildesøk. Yandex og bing har også utviklet en stor database for å finne relaterte bilder fra internett. En annen nyhet er bildesøk.


Og da snakker vi ikke om søk etter bilder , men søk med bilder. Den kan blant annet løse Sudoku for deg! The most comprehensive image search on the web.

Søk på et bestemt nettsted. Finn bilder du står fritt til å bruke selv. Nasjonalbiblioteket. Internett, Web, Søk , Kategorien. Bildene dine er sortert og søkbare etter steder og ting i dem.


Du trenger ikke engang å merke dem. Alles bilder på samme. Hvis bildet skal brukes i en trykksak eller i stort format, må du ha store bilder.


I så fall kan det lønne seg å velge bort små bilder , for eksempel bilder på under 5x 5piksler. Husk at bildene kan være beskyttet av opphavsrett. Velg Verktøy og deretter Størrelse. Hvis du vil gå grundigere til verks kan du også lete etter varianter.


Når du søker etter utklipp og bilder på nettet, blir du omdirigert til Bing. Du er ansvarlig for å overholde opphavsretten. Lisensfilteret i Bing kan hjelpe deg med å velge hvilke bilder du kan bruke.

Filtrene i bildesøk på Bing er basert på det anerkjente systemet Creative Commons-lisensen. Endre innstillingen for sikkert søk hvis du vil se lagrede resultater som er uegnede for barn. Vi håper at du liker bildene våre, de som er der nå og de som kommer. Vil du holde deg oppdatert på nye bilder og gallerier etc. La bildene dine få den oppmerksomheten de fortjener.


Bilder frisker opp innholdet, bryter opp lange tekster og skaper følelser og engasjement hos leserne dine. Bilder er også et viktig element i søkemotoroptimalisering (SEO). Her får du tips til hvordan du kan rangere bedre i bildesøk ! Kopiér og oversett tekst, legg til aktiviteter i kalenderen, finn produkter på nettet med mer. SEND BILDER LYNRASKT: Nå kan du lynraskt dele bilder med hvem som helst.


DELTE BIBLIOTEKER: Gi en person du stoler på, tilgang til alle bildene dine. Nøkkelordene for bildesøket er både filnavnene til bildene, lenketekster som peker til bildene og tekst som står ved siden av bildet. NTNU Universitetsbiblioteket, Sverresborg Trøndelag Folkemuseum og Trondheim byarkiv. Etter at alle tre aktører flyttet til nye bildedatabaser, fungerte ikke lenger denne søkeportalen. Da får du opp en ny fane, eller et nytt vindu, med treff på samme eller lignende bilder , publisert på ulike nettsider.


Med Bing Image Search API vgjør du det lettere for brukerne å søke etter bilder på nettet. Søk etter bilder , og få omfattende resultater. Resultatene omfatter blant annet miniatyrbilder, nettadresser til det fullstendige bildet, informasjon om nettstedet det er publisert på, og bildemetadata.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg