onsdag 9. desember 2015

Ferie med nyfødt baby

Alle pasientinformasjonene er basert på artikler skrevet for leger i Norsk Elektronisk Legehåndbok (NEL) og forfattet av NEL-redaksjonens leger, med mindre annet er oppgitt. Hepatitt B-vaksinen kan gis fra barnet er nyfødt , og Hepatitt A fra barnet er ett år gammelt. Noen vaksiner må tas i god tid før avreisen for at de skal virke, og dette er også gunstig med tanke på eventuelle reaksjoner hos barnet. Har planlagt ferie i Italia til sommeren, hus er bestilt( siste uka i juli). Men har funnet ut at jeg er gravi og har termin i slutten av juni.


Ville dere slått fra dere tanken på å dra?

Jeg vet jo egentlig at jeg ikke kan planlegge noe, men om babyen blir født til termin, er den jo nesten uk. Vi vil et sted der det er varmt og har fine strender. Det trenger ikke være noe typisk syden-ste og vi vil til et sted hvor det er rolig. Vi skal ikke på party.


Et sentrum med restauranter og litt shopping er også et must. Spedbarn er aktive og våkne i denne alderen, så det er også mer moro å reise med dem. De har en rutine (i forhold til en nyfødt baby ) og du kjenner dem så godt at det er ganske lett å finne ut hva de trenger når de trenger det.


Det er litt utfordrende å reise med baby , må jeg innrømme.

At få en baby betyder ikke at man behøver at opgive rejser sydpå! At rejse på ferie til udlandet med en baby kan virke som en uoverskuelig opgave, især for førstegangsforældre, men med lidt planlægning og ved at følge et par simple tips kan jeres babys første ferie sydpå blive en vidunderlig, afslappet oplevelse. Mange tar med seg de aller minste på ferie.


Det har også Dagbladet-leser Marianne lyst til: - Hvor tidlig er det forsvarlig å ha med en nyfødt på flyet? Pass på at du har med nok til at dere greier dere, men ikke så mye at det blir vanskelig å få det med seg. Hvis du reiser med en baby eller smårolling og ikke har tilgang til vaskemaskin, bør du vurdere å ta med klær for en dobbelt så lang periode som du skal være borte pluss et ekstra skift til håndbagasjen.


Jeg håber at jeg kan få nogle gode råd og input fra jer. Ny nærmer tiden hvor man begynder at tænke på sommerferie sig jo. Med fokus på bransjekunnskap og solide samarbeidspartnere reiser du alltid trygt med oss. La deg friste av våre fantastiske opplevelser i land over hele verden!


Nysgjerrig på hvem vi er? Finn din ferie på Reiseguiden. Sammenlign priser og bestill i dag! Super Ferie med halvpensjon. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her!


Er det bare jeg som synes det er litt uansvarlig å reise med en nyfødt baby til syden, leste et innlegg her om en som har tenkt til det. Vet ikke folk at man ikke anbefaler at man bør vente minst mnd før man reiser med fly for nyfødte pga trykket i flyet?

Og man bør også vaksinere de, men virk. Nyfødt baby falt i døden - glapp ut av armene på bestefar. Barnet og hennes utvidede familie fra Indiana var på ferie sammen ombord på Freedom of the Seas cruiseskip,. En baby - livets store glede.


Norge på dette feltet. Reiser hjem med nyfødt baby Da vi kom på Gardermoen trodde flypersonalet vi hadde med en bamse, og vi fikk ikke spedbarnsbelte før de gikk siste inspeksjon og mannen utbrøt: Er det et spedbarn dere har der? Svigers kom på Værnes og hentet oss, og julen kunne bare komme. Enda raskere neste gang?


Ble mamma til ei lita tulle den juni Og nå har det seg slik at vi skal campe (telte) med henne og hunden vår i Danmark. Hun vil da være akkurat fem uker gammel. Kvinden indrømmer, at hun efterlod babyen, fordi hun var blevet gravid med sin chef. Vi var på biltur i sommer med vår baby , riktignok litt eldre enn din (hun var 5-mnd da), og vi tok med vår store Emmaljunga mondial duo til henne.


Tenkte først at den kom til å ta hele plassen i bilen, men vi fikk med oss masse annet også, tre bager, reiseseng, stellebag og noen poser med ting. Leter du etter billige Sett med Gutter babyklær på nett? Familien på tre skulle til fotografen for å ta bilde av det nye medlemmet på dager, da babyen plutselig forandrer farge og slutter å puste.


Easily share your publications and get them in front of Issuu’s.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg