tirsdag 15. desember 2015

Armbånd med navn

Bredt utvalg av navnet armbånd Bestill nå for gratis frakt. Stort utvalg av armbånd fra kjente varemerken. Se mer og handle i vår nettbuikk! Gratis frakt - Vi sender innen timer, eller hent i butikk.


Få et armbånd av lær gravert med ditt eget navn.

Vi tilbyr et bredt spekter av forskjellige produkter. Sjekk ut armbånd i gull. Armbånd med navn er et personlig smykke, bestille et navnearmbånd her. CHANTI har mange vakre navnearmbånd i forskjellige design, materialer og former.


Alle kan finne en passende armbånd med ditt navn på denne siden og navnet vil gi smykker et mer personlig preg. Smukke armbånd med navn til kvinder. PERSONLIG ARMBÅND Laget av silikonperler til å bite på.

Armbåndet tilpasses etter mål, husk å velge lengde i kassen. God stimulering for blant annet muskel- og leddsansen, bra for personer med stort tyggebehov. Passer også godt for små barn (babyer) som klør i munnen.


Materiale: 1 silikon-fri for bly og phftalater. Du giver ikke alene et smukt smykke, men du gør det også til en personlig ting ved at få indgraveret navn på armbåndet. Med dette armbåndet øker du mulighetene for å bli gjenforent med ditt barn hvis det skulle forsvinne. Utsiden av båndet har MY ID-logo, og du har muligheten for å gravere din kontaktinformasjon på innsiden. Lasergravering gir et uslitelig trykk.


Et morsomt og behagelig armbånd i 1 silikon. Et gravert smykke kan ha en helt spesiell betydning for mottager. Her finner du et stort utvalg av gull- og sølvsmykker med diamanter, edelstener og perler. I tillegg finner du en rekke nyttige tips på våre inspirasjonssider og i våre sosiale medier kanaler.


Vi samarbeider tett med våre butikker for å gi deg en fortreffelig handel. Alle kan finde et passende armbånd med navn her på siden, og navnet vil samtidig give smykket et mere personligt præg. ID armbånd med NATO eksklusiv nato rem.


Det afslappede HIT armbånd er lavet med en NATO rem som giver det et særdeles elegant og eksklusivt udseende.

Vælg mellem farverne Skov grøn og Skov grøn. Hos Mitt Navnesmykke kan du finne et personlig smykke du vil elske å bære. Du bestemmer tekst og skrifttype. Lag et kult lærarmbånd med gravert navn for alle menn! Et armbånd med et kjølig og personlig utseende!


Dette lærmanns armbåndet er laget av vegetabelt garvt kornbøvelleil. Dette er ikke bare super sterk, men har også et veldig naturlig utseende. Graver lærarmbåndet med et navn for å gjøre dette smykket ekstra spesielt og personlig. Finn fram alle perlene du skal ha og legg de framfor deg, så det blir enkelt å tre perlene i riktig retning. Prøv rundt håndleddet til armbåndet har fått passelig lengde og knyt endene på strikken sammen med en knute.


Knuten gjemmes deretter i en perle ved å dra den inn i hullet på perlen. Personlige armbånd med navn. Armbånd i sølv eller gull, minimalistisk stil eller et bredt statement smykke.


Handler du i nettbutikken tilbyr vi gratis frakt ved kjøp over kr 70 med trygg og rask levering. Hvis du bruker navnebåndet til dine egne kreasjoner, så skal du ikke få mange nye kunder før navnebåndet er tjent inn. Vi har utvalget i alle farger og stener.


Med navn i tøyet er det lett at finne fram til deg. Armbånd er en del av smykkeutvalget her hos oss, og ikke minst den mest populære gavekategorien for menn. Med synlig og præcis ID kan dine nærmeste nemt kontaktes.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg