torsdag 24. desember 2015

Kake uten sukker melk og gluten

Ikke kast bort tid med dumme jenter! Møt ekte kvinner i premium-dating sites. Finn ekte, modne kvinner som vet hva de vil ha i disse gratis dating sites! Kaker uten melk og. Enten du skal arrangere hagefest eller ha med kake på avslutning eller andre begivenheter, har du kanskje lurt på: Hva skal jeg bake til dem som ikke tåler melk eller gluten ?

Denne sjokoladekaken er svaret. Selv om denne kaken ikke inneholder melk eller gluten er den likevel fantastisk god og saftig, med en dyp sjokoladesmak og et hint av kaffe. Jeg heter Kathrine Kragøe Skjelvan og driver Gluten - og melkefri Inspirasjon. Jeg har som deg slitt med langvarige magesmerter og med å finne frem i jungelen av allergimat. Mai er en deilig vårmåned som ofte byr på festligheter i form av konfirmasjoner og bryllup og ikke minst nasjonaldagen.


Med disse nydelige kakene uten melk , egg, gluten og nøtter kan du invitere til fest og være sikker på at de fleste kan ta en bit av kaka. Fire oppskrifter på kake. Jeg er selvutnevnt skandalebaker og har kun et par kaker om jeg klarer å få til.

Nå har jeg en til på lista. Og det som er så fantastisk med denne kaken er at den er uten vanlig sukker , mel eller melkeprodukter. Jeg må dessverre holde meg unna de godsakene en god stund. En kake uten disse tre ingrediensen kan bli skandale. Dersom du selv reagerer på melk og laktose, eller har venner med allergi, kan det være nyttig med noen oppskrifter på kake uten melk.


I dag får man kjøpt mange erstatningsprodukter for kumelk, som gjør det lettere å tilby kake uten melke som alternativ til gjester som ikke tåler melk. Hver nyttårsaften de siste årene (sånn omtrent) har jeg tatt på meg å bake en kake uten egg og gluten. Det er for at alle som er tilstede på feiringen skal få spise samme kaken.


En halv teskje bakepulver. Mørk sjokoladekake uten sukker , gluten og melk De fleste vil gjenkjenne denne oppskriften fra Ida Gran Jensen, her er den laget ikke bare glutenfri, men også melkefri og sukkerfri for de som har behov for det. Den er helt fri for melk , sukker , egg og gluten som ellers er vanlige ingredienser i en kake.


Perfekt for deg som sliter med matoverfølsomhet eller ønsker å bevare en sunn vekt. Banankake uten mel, uten sukker og uten melk – men med en uforglemmelig smak! Det er gluten som gir melet den gode bakeevnen, og de fleste kornslag inneholder gluten.


Du kan imidlertid bruke hirse, ris, mais, bokhvete og glutenfri havre som gode alternativer. Den enkleste måten å sjekke ut det er å spørre den som er allergisk. En seig, karamellaktig bunn og ostekakefyll med smak av vanilje, lime og bringebær.

En nydelig kombinasjon! Uten tilsatt sukker , gluten og kan lages uten melk – Ostekake bunn dl havregryn (glutenfri for glutenfri kake ) dl mandler store dadler, ca. Deilig marsipankake som er bakt uten gluten og fylt med de beste råvarene!


Du velger selv hvilke fyll du ønsker og hvis du vil ha farget marsipan eller bilde på kaken så ordner vi det også. Pynten vil variere fra bilde. Innlegget inneholder annonselenkerHei og god lille-lørdag alle sammen! No er det lenge sida eg har posta ei skikkelig festkake her på bloggen.


Grunnen til at eg kaller det festkake er fordi den er stor og passer utmerket til bursdager, selskaper, kaffibesøk og det som hører med. SJOKOLADEKAKE 3. Uten Egg, melk og gluten , og muligens uten sukker. Dersom du ikke trenger å unngå sukker eller melk , velger du en sjokolade du tåler og liker for litt mildere sjokoladesmak.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg