tirsdag 22. desember 2015

Lavkarbo lunsj butikk

Hvis du er supertravel en dag og ikke har tid til å lage deg noe lunsj hjemme, eller du ikke har igjen middagsrester, hva spiser du da til lunsj ? Hvilke butikker har lavkarbobrød? Hva spiser dere til lunsj på jobb? Til frokost og lunsj vil jeg helst holde meg unna brød fordi jeg bare liker lyst brød.


Jeg har smakt alt som fins av grovt og halvgrovt, fra butikken og hjemmelaget, men jeg klarer bare ikke å svelge det.

Hvis proteiner påvirker blodsukkeret, hva kan jeg da spise? Jeg tåler ikke frukt, fordi jeg får migrene av fruktsukkeret. Den har tre rom og det følger med kniv og gaffel på utsiden. Noe du kommer til å trenge mye av på lavkarbo er kniv og gaffel.


Jeg elsker å kunne være kreativ med matpakka og ha med meg akkurat det jeg har lyst på. Pasienter som har kuttet karbohydrater har vist seg å ha et lavere nivå av triglyserider, en type fettmolekyler som kan være en risikofaktor for hjertesykdom. Alle bør vurdere lavkarbo -kosthold – men i hvilken grad avhenger av ditt utgangspunkt og målene du har satt deg.


Ebeltoft mener at alle har godt av å spise av variant av lavkarbo : - Nordmenn i dag med sitt moderne kosthold spiser utrolig mye karbohydrater i forhold til den andre maten, altså protein og fett, forteller hun.

Nei, synes ikke noe om å kaste mat. Man bør ikke kjøpe mer enn man spiser! Men siden TS nevnte ferdigretter, poengerte jeg bare at det ikke nødvendigvis er slik at man må se etter esker i butikken som det står lavkarbo på, fordi mesteparten av menneskematen gjerne er lavkarbo allerede, med unntak av visse typer tilbehør. Hvis du vil ha en blålilla farge på trollkremen, bør du styre unna utenlandske blåbær som du får kjøpt i butikken. Det er nemlig kun de norske blåbærene som gir den flotte lillafargen.


Du kan godt bruke frosne, norske blåbær. Ja, du kan lage lavkarbo creme brulee og ostekake. Jeg har en stor lidenskap for baking og matlaging på fritiden. Med lavkarbo har jeg fått stor interesse for å lage mat og å teste ut nye oppskrifter.


Det blei totalt 3km. Lavkarbo gav meg også et sunt og godt liv. På Myggheim tok vi oss en velfortjent lunsj etter alle oppoverbakkene, og det trengte vi for å ta fatt på stien mellom Myggheim og Sandungen. Haha, ja for det var litt av en opplevelse!


Jeg lurer på hvilke lavkarboprodukter som finnes i vanlige butikker. Jeg setter stor pris på alle tips, også om lavkarbo -produkter som ikke egentlig har et spesielt lavt innhold av karbohydrater. Da mener jeg ikke f. Noe som er å få tak i butikken på hjørnet eller en helt vanlig liten helsekost.

Katrine Stenhjem Velkommen til spisogspar: en av Norges mest leste matblogger. Her finner du lavkarbo oppskrifter, og du får tips til hvordan du kan spare penger på mat. Man anser lavkarbo som et kosthold der inntaket av karbohydrater er mellom tilnærmet null og 1g per dag.


Det er altid greit å ha for mye mat når en går på lavkarbo. De fleste ting kan bli en grei lunsj enten hjemme eller på jobb. Det er mange greie matbokser som fort kan settes i mikroen og varme opp en middagsrest.


Meny selger Ingers lavkarbobrød. Bildet du ser over er en typisk lavkarbofrokost. Det er ikke en kur for å gå ned i vekt over kort tid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg