mandag 21. desember 2015

Hjelpepleier lønn 2018

Ny hovedavtale for KS-området fra 01. Du skal ikke meldes inn i pensjonsordningen eller opptjene medlemskap for dette arbeidet. Arbeidsgiveren din setter av feriepenger for deg hver gang du får utbetalt lønn. Ferieloven sier at man har krav på 1 av lønnen som feriepenger. Det tilsvarer uker og dags ferie (dager).


KS er kommunenes interesse- og arbeidsgiverorganisasjon.

Oslo kommune som er eget tariffområde) og over 5bedrifter. Den gjennomsnittlige månedslønn for alle ansatte var 45. Statens lønnstrinn henviser til lønnstabellene som er fremforhandlet mellom staten og LO Stat, YS Stat og Unio.


Disse forhandlingene skjer vanligvis i løpet av april, slik at nye lønnstrinn trer i kraft fra 1. Tabellen under er dermed gjeldende fra 1. Lønnstabell for KS pr. Så mye tjener Fagforbundets medlemmer. Finner du deg selv på denne lista?


Sammenlign lønna di med andre yrkesgrupper.

Se også forklaring på lønnsstatistikken. Det er vanskelig å oppnå høy lønn jobber som ikke er knyttet til _lønnsomhet_ på noen som helst måte. Det visste man da man valgte karrierevei. Her kan du sjekke lønnen til 1yrker.


Oversikten under viser yrke og forventet årslønn til 1yrker. Hva tjener dere og hvor mye ansenitet? Jeg oppdaga idag at årslønna mi har steget med 23. Er det mulig eller kan det være en feil?


Synes iallefall det var svært positivt. Da trenger jeg ikke stresse med å jobbe 1. Deilig det Jeg har for øvrig års ansenitet og tjener 383. Hvor lenge har dere jobbet som hjelpepleier ? Hvor mye tjener dere og hva utgjør turnustillegg i året?


Og hvordan er turnusen deres? Månedslønn er hovedbegrepet i lønnsstatistikken og omfatter avtalt lønn , uregelmessige tillegg og bonus. Overtidsgodtgjørelser er ikke medregnet i månedslønna.


Vi går ikke noen steder lenger og er ikke med på noe sosialt. Vi har ikke mer enn til mat, og vi har lånt penger for å håndtere huslånet. Min inntekt holder ikke, en hjelpepleierlønn i kommunen er ikke høy, sier Torunn.

Torgeir stirrer tomt ut i lufta. Han legger ikke skjul på at han har blitt deprimert av prosessen med Nav. Landsdekkende oversikt over studentrabatter, studentfordeler og studentpriser.


Søk etter produkter og tjenester med studentrabatt - Studentrabatt er studentenes fordelsside. Jeg får la det gå inntil videre, jobber kun for å få litt erfaring her siden vi er nyinnflyttet. Er i utgangspunktet barnehagelærer og har tatt studiepoeng med spesialpedagogikk.


En av de viktigste oppgavene for Utdanningsforbundet er å jobbe for at medlemmene skal ha bra lønn og gode arbeidsvilkår. Her finner du det du trenger å vite om for eksempel tariff, lønnsoppgjør, tariffavtaler, pensjon. Den som skal være ansvarlig for de ferdig i stand-gjorte dosettene må inneha grunnleggende legemiddelkunnskap.


Dersom personell uten slik kompetanse skal benyttes til å utføre den praktiske fyllingen av dosettene (som medhjelper), er det en forutsetning at annet personell som har nødvendig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg