torsdag 3. desember 2015

Bordløper dåp

Bordløpere i mange farger, materialer og størrelser. Nordens største utvalg! Sjekk ut bordløper dåp. Sprell har klassiske dåpsgaver - Mye fint og stort utvalg - Kjøp her!


Frakt kun 5- Gratis innpakning. Dåpsgaver som garantert faller i smak og som blir et minne for livet.

Gratis frakt - Vi sender innen timer, eller hent i butikk. Selskapsshop tilbyr bordpynt og tilbehør til bryllup, dåp , konfirmasjon, bursdag og fest. Med våre lekre duker og bordløpere går borddekkingen som en lek! Vi har både organsaløpere med og uten motiv, praktiske papirduker og plastduker, sizoflor-løpere og sizoweb-løpere, tyll-løpere og diverse andre bordløpere.


Festen Starter Hos Oss - med servietter, bordløpere, bordkort, og mye annet bordpynt til dåp , navnefest, konfirmasjon og bryllup. Stort utvalg av servietter og god på pris på servietter. Kjempeflott å bruke som bordløper eller til andre dekorasjoner.


Til bryllup, dåp , konfirmasjon eller bursdag. Selges kun som hel rull på meter.

Finn etter kategori. Satengbordløper hvit, m. Vi tilbyr bordløpere av mange forskjellige typer - svært populære sizoweb, sizoflor, sizolace, organzabordløpere, satengbordløpere og mye mer. Besøk vår nettbutikk og fysisk butikk i Oslo! En pen bordløper er prikken over i-en på middagsbordet! Plasser en fargerik bordløper oppå en hvit duk for et elegant uttrykk til festen, eller bruk en morsom og fargerik bordløper for å gjøre hverdagsmiddagen litt hyggeligere.


Tyll er en netting bordløper , tyll er et mykt stoff som kan brettes, formes og klippes i den lengden man selv ønsker. Satin bordløper et et heldekkende stoff som kan klippes og formes slik man ønsker. Bordpynt og tilbehør til Bryllup - Dåp - Konfirmasjon - Bursdag - Babyshower og Fest!


Norges største nettbutikk innen bryllup, dåp , konfirmasjon, bursdag og fest. Bordpynt og dekor, festartikler og bursdagstema, kakepynt og bakeutstyr, godteri og sjokolade. Sølv, smykker og gaveideer til den nyfødte. Se oversikt i nettbutikk.


Enkel og billig handel på Cellbes. Perfekt som borløper, men også ypperlig til å knytte rundt stoler eller som annen dekor. Gjennomsiktig bordløper med gullprikker.


Pynt til fest med bordløpere fra Honeyoak. Se vårt utvalg av bordløpere.

Abonner deg på våre nyhetsbrev og kampanjer!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg