onsdag 23. desember 2015

Sebra sengekant velour

Kjøp sengekant hos Babyshop. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Finn laveste nettpris her. Yttermaterialet er laget av myk og tidsriktig velour i delikate farger.


Passer til sprinkelseng. Tykk og stødig sengekant gjør at barnet føler seg trygt, og ikke setter fast armer og ben mellom. Den har en dyp farge og myk overflate. Flott dansk design på barnerommet.


Med mange håndlagde produkter med innslag av hekling og strikking i flotte naturmaterialer som treverk og bomull gir det barnerommet en moderne og samtidig koselig følelse. Med en myk sengekant på innsiden av sengen, slipper barnet ditt å slå seg mot sprinklene eller bli sittende fast mellom dem. En dekkende og stabil beskyttelse til sprinkelsengen. Materialet er 1 økologisk bomuld med fyld af polyskum.


Sebra sengekant velour

Sebra sengekant velour fra FINN. Betrækket kan tages af og vaskes ved grader. Med en sengekant inni ei sprinkelseng, vikles ikke barnets armer og bein inn i sprinklene.


Vi tilbyr sengekanter i økologisk bomull i flere ulike farger og mønstre. Sprell har et fantastisk utvalg av leker og barneromsinteriør. Sengekanter for sprinkelseng.


Sebra sengekant velour

God design - lynrask levering. Lekker quiltet sengekant i nydelig farge. Langs hele den ene lang side er der en lynlås, så man kan tage betrækket af og vaske det. Hjemmesiden bruger cookies.


De er ufarlige og bruges til bl. Mørk grå bakside og flotte påtrykte tegninger på forsiden. Det finnes også sengetøy, ammepute,. Blågrå bakside og fint mønster på lys blå forside, kule bondegårdselementer.


Sebra sengekant velour

Barnet vil ikke få vondt når det presser hodet mot sprinklene med denne sengekanten. Lekedyret har tynne, lange armer, som det veldig små barnet lett kan ta tak i og finne trøst i. Fordi den er fast i formen og. Bruk den over barnets seng eller til en hyggekrok med madrass og puter. Av hensyn til sikkerheten er det montert inn pleksiglass i de smale sprinkelfeltene i hode- og. Kili sengen er uttrekkbar, og kan dermed “vokse” med barnet (opp til ca. år).


Nydelig ensfarget grå sengekant med flott eksklusiv quiltet struktur. Den kan også benyttes som kant rundt vanlige senger. Mange av sebras produkter er håndaget og naturlige materialer som ull, bomull og tre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg