torsdag 3. desember 2015

Omelett med bacon

Det er sunt å kose seg. I dette tilfellet sopp og bacon. Omelett er både raskt og godt! Ha på bacon , vårløk, tomat og ruccola, og brett eller rull sammen omeletten.


Lag en lekker ovnsbakt omelett. Enkel og lage og perfekt både til selskap og som det lille ekstra i matboksen.

Har man egg i huset kan man alltid lage noe godt. En omelett er både enkelt å lage og en favoritt blant store og små. Egg er både godt og sunt for oss med mye protein og vitaminer.


Du kan lage omelett til én eller til mange. Med en god oppskrift på pannekaker blir du fort populær hos både liten og stor. Vår grunnoppskrift på pannekakerøre gir et perfekt resultat og er nok til ca. Topp med syltetøy, sukker, bacon eller brunost – alle har sin pannekakefavoritt!


En matig omelett passar bra att laga till lunch.

Vill du stå dig extra länge så prova att laga en omelett med bacon i. Mättande, jättegott och enkelt! Klikk deg inn til oppskrift på kjempegod potetomelett her! Om du ikke har det, kan du også lage omeletten i en ildfast form. Disse lunsjmuffinsene er glimrende å ta med seg på stranden, piknik eller i parken. Eller bare som niste på jobb.


Her er det mange muligheter til å bruke opp smårester som ligger i kjøleskapet. Oppskriften gir ca. Man lager en omelett ! Denne eggeretten som både smaker godt, er enkel å lage og samtidig går fort, er ypperlig som hastemat for eller personer som er sultne. Og som en rask kveldskos duger den også. Trekk pannen til side og legg på bacon og sopp.


La omeletten gli over på en tallerken og dryss over strimlet vårløk. Server en god salat og godt brød ved siden av. Tips: Bruk gjerne skogsopp som kantarell, piggsopp og steinsopp i omeletten. Flere gode oppskrifter på omelett finner du her.


Fyllet kan du variere i det uendelige.

Prøv denne omelettvarianten med skinke og paprika. Ha bacon i bunnen av formen og hell over røren. Vel, det er enkelt å mikse sammen ingredienser til en god omelett. Frokostomelett, lunsj, middagsomelett eller kveldsmat, uansett hva du skal ha gir omelett store muligheter til variasjon.


Både egg og meieriprodukter er næringstette matvarer. Rundstykke med omelett er en favoritt i matpakken. Med grovt brø bacon , kremost, salat og paprika smaker det nydelig til lunsj, kvelds eller som turmat. Sett ovnen på 2grader. Hell over i den ildfaste formen og vend litt, slik at eggene blander seg med spinat og bacon.


Denne retten har 14kcal pr 1gram. Spansk omelett med grønnsaker og smeltet ost. Osten gjør omeletten ekstra saftig og kombinasjonen med potet gjør at du holder deg mett lenge. Visp sammen egg, vann, salt og gressløk. Rør forsiktig opp fra bunnen til å begynne med , men la omeletten stivne uten å røre det siste minuttet.


Legg sopp og bacon , samt tomatbåter på omeletten like før den er helt ferdig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg