fredag 18. desember 2015

Bordkort jul

Lag flotte bordkort med individuelt navnetrykk enkelt på PC eller mobil. Kjempe Utvalg - God Kvalitet Shop enkelt online her! Design din egen julegave med navn og bilder.


Vi tilbyr et bredt spekter av forskjellige produkter. Vi har laget enkle maler til invitasjon, meny og bordkort som du kan laste ned og printe ut.

Da kan vi hjelpe deg litt på vei. Vi har satt sammen noen enkle maler til invitasjon, meny og bordkort. Disse kan du laste ned til din maskin, skriv inn den teksten du ønsker, og deretter skrive ut i flere eksemplarer. Skal du bruke bordkort på. Har du lyst til å lage kreative bordkort ? Lag dine egne bordkort og gi festens borddekning et personlig og kreativt preg.


Her finner du opplagte varer og mange idéer til dine hjemmelagede bordkort. Alle bordkort -idéene har veiledninger og fargene kan du velge selv så dine bordkort passer til festens tema og din smak.

Tenk utradisjonelt når du pynter. Denne bordpynten er både enkel og rimelig å lage. Alt er lov - også til jul. Bruk for eksempel granatepler for å tilføre rødfarge, og la sjokoladeformer ligge tilfeldig rundt på bordet.


Kortshop er et lite trykkeri som produserer alt av trykksaker til høytider som bryllup, fødsel, barnedåp, navnedag, bursdag, fest, konfirmasjon og jul. I tillegg har vi noen råfine dørskilt. Takk for at du har valgt ditt første favorittprodukt! Dine favoritter vil bli lagret her mens du kikker videre på nettsiden.


Du kan se utvalget ditt presentert side om side ved å klikke på lenken “Sammenligne favoritter” ovenfor, eller fjerne dem ved å klikke på lenken “Fjern” som du finner under hvert produkt. Bordkort til bordsettingen i desember er heller ikke noe problem hos WOWEFFEKT. Her har vi i år to ulike som begge passer perfekt til julebordet. Bordkort nisselue kan bestilles her Bordkort med juletrær på kan du bestille her.


Her er DIY-oppskrifter på de aller fineste bordkortene. Velkommen til bords! Men fine bordkort gir også gjestene en følelse av at vertskapet har gjort noe ekstra for dem.


Så her er det bare å bruke kreativiteten, og være litt original, sier Anette og fortsetter: - Om du trenger hjelp til å lage bordkortene kan du inviter noen kreative venner til å hjelpe deg.

Hva bør vi tenkte på når vi skal lage bordkort ? Men bordkort laget personlig er jo så koselig og en super start for et godt måltid. Det gir en følelse av at verskapet har gjort noe ekstra for en. Så det er bare å bruke kreativiteten og være litt orginal.


Eller kanskje stjernebordkort. Med så mange bordkort å velge i så må jeg prøve meg fram tror jeg. Stjernetag bordkortene er også kjempefine å bruke i bryllup, dåp og konfirmasjon. Hvorfor ikke bruke de til jul , som bordkort når man inviterer til julebord eller julefest.


Pynt flotte bordkort til jul ! Gjør det enkelt og bruk det som det er, eller pynt på din egne måte! Lav selv bordkort og forbløf gæsterne med din kreativitet. Masser af inspiration til hjemmelavede bordkort.


Se flere idéer til Kreativitet, Vejledninger og Kreative ideer. Sjekk våre idéer til å lage fine – og festlige – bordkort til konfirmasjonen. Her på siden finner du også de mest opplagte varer til hjemmelagde bordkort.


Fargene kan blandes så du sikrer at bordkortene passer til festens stemning og tema. Det er så koselig å lage selv. Advent og jul er tiden for familie, venner, presanger, pepperkaker, gløgg og selvsagt julekort.


Kortshop har et stort utvalg av julekort, både moderne design og mer klassiske varianter. Overrask dine nærmeste med et flott og personlig fotojulekort. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre innloggingsdetaljer og huske hva du har puttet i handlekurven din. Gull og sølv er populære farger til en slik anledning, så her finner du masse inspirasjon med skinnende detaljer.


Tak fordi du brugte din tid på at se min film. Jeg vil blive rigtig glad hvis du ville trykke på Abonner og den lille klokke, så får du besked hver gang jeg lægger en film på kanalen. Nå nærmer det seg raskt jul og jeg har laget et bordkort til å bruke i julens festlige lag:) Mitt DT bidrag til desember utfordringen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg