fredag 25. desember 2015

Allergi hundespytt

Nå kan du bestille produkt fra Vitusapotek på nett. Stort utvalg med rask og enkel frakt! Bestill fra Vitusapotek på nett. Her kan du bestille klargjøring. Finn informasjon om din resept her!


Spesialkompetanse innen hudpleie. Din beste rådgiver på hud. Få konkurranser, tilbud og råd. Registrer deg i dag! Har du symptomer som tett nese, nysing og kløe i øynene trenger det ikke være forkjølelse.


Det kan være at du har en allergi. Folk kan utvikle en allergi mot hunder , og dette kan skyldes dander eller hundespytt. Både dander og spytt har et glykoprotein blant deres innhol som er det årsaksmessige med allergier. Det vanligste allergenet hos hunder er dander, da det inneholder en høyere mengde glykoprotein. Det kreves en systematisk utredning av hunden for å stille diagnosen og kartlegge hvilken type allergi som foreligger.


Veterinæren vurderer symtombildet, når og hvordan disse oppstod. Alle prosedyrer for dyrepleie skal utføres av en person som ikke har tegn på allergi. Bare i samsvar med disse reglene kan hunden beholde allergivennlige raser, selv om familien har allergier. Det kommer vel an på om personen er allergisk mot spyttet, hudcellene eller pelsen? Så om hunden ikke slikker på han merker han ikke noe til allergien.


Han får rødflammet og kløende hu innimellom reagere han så kraftig at han får blemmer. Hunden kan ha vondt på grunn av et sår (som flis, brannsår eller skrubbsår), eller til og med leddsmerter på grunn av en strekk eller leddgikt. I tillegg kan overdreven slikking tyde på kløe grunnet allergier , lopper eller flått.


Hunder liker ikke å vise ubehag og vil skjule smerte så lenge som mulig. Så derfor lurer jeg på om noen der ute i Norges land visste om det fantes katteraser som ikke fremkaller allergi. Finnes jo folk som er allergisk mot hundeSPYTT.


Selv om en allergitest ikke slår ut, er det ingen garanti for at du ikke utvikler allergi senere. Kjæledyr og risiko for astma og allergi. Store europeiske studier av barn som ble fulgt fra fødsel til skolestart viser at kjæledyr hjemme verken øker eller reduserer risikoen for astma og allergi.


ALLERGI : Bichon frisé, Japanese chin, Shih tzu, yorkshire terrier (noen med erfaring?). En siste ting er enzymer i hundespytt som er temmelig sterke greier. Hvis en smittet hund licker sin anus og deretter gir deg et slobbery-kyss, kan ormann egg feste seg på tungen og passere på deg.


Du kan da berøre den smittede spytt uten å innse det og ved et uhell gi deg rundorm. At hundespytt skal være bakteriedrepende, er en myte. Hunder snuser og sleiker mange rare steder og på mye rart, og får i seg en rekke smittestoffer.


Bakterier og parasitter som hunden har, kan i noen tilfeller lett smitte over på babyen. Hunder bruker tungen for å vise kjærlighet mot mennesker, og også for å få informasjon. For eksempel, for å finne ut hvilket humør eieren deres er i. Selv om det er noen kjæledyr som naturlig bruker tungen oftere, er det mange mennesker som har et spørsmål: er det OK å la hunden din slikke deg i ansiktet?


Allergien har forverret seg, reagerer nå kraftigere enn tidligere og har etter hvert utviklet allergi mot katt, hest, marsvin og sikkert de fleste andre pelsdyr. Langhårete hunder tåler jeg så lenge kontakten er utendørs og jeg ikke får hundespytt på huden. Vi har valgt vekk husdyr til podens store sorg. Når en hund har et sår, har den en tendens til å slikke den, som om spyttet hans på en eller annen måte var legende.


Faktisk, blant oss er det mange myter om spyttens maktkraft. Men hvor mye er sant? Den enkleste måten å forhindre sår slikker er å bruke bandasjer. Disse tilbyr hundesvikt og beskytter området mot infeksjoner.


Et dekket sår kan ta lengre tid å helbrede, men å la det avdekkes, kan føre til andre komplikasjoner. Hundespytt kan smitte sårene, men hunden kan også bli smittet når man spiller ute. Att diskutera med hundägare är som att diskutera med småbarnsföräldrar om deras barn.


Det finns väl ingen som anser sig göra fel?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg