onsdag 30. desember 2015

Broderi korssting

Marie-Louise Rosenstand er 4. Selve motivet syes med flotte kontrastfarger i dempet nyanser og gir et kult og detaljrikt utseende. Pakken inneholder alt du trenger: Mønster, stoff, garn og nåler. Alle broderiene leveres med garn, vev og oppskrift, om ikke annet er angitt.


Det kan være til barnedåp eller til konfirmasjon.

Det har også blitt moderne igjen å ha puter med broderi. Så nå kan du slå deg løs med fine korssting. Brodering er det nye store. Ateljé Margaretha er størst på broderier i Norge! Hos oss finner du mengder av broderier fra velkjente leverandører til riktig god pris.


Måler 21x23cm og egner seg fint til montering i ramme. Korssting pakke med meget søt motiv.

Bemerk - intet salg til private. Anne Mette Ulsmågs garn og broderi. Også selve den broderte gjenstanden kalles broderi. Vejledning til start af dit første broderi Parat Start Brodér.


Aida stoff er bomullsstoff med tydelige firkanter og er det stoffet som er lettest å brodere på. Størrelsen er angitt i antall sting pr. Jo lavere tallet er, jo lettere er det å brodere på, da firkantene blir større.


Et høyere tall med mindre firkanter, gir et finere broderi. Historie Stitch broderi har sine røtter itidlig 17-tallet. Selv da needlewoman brukes under teknikk for å dekorere ikke bare husholdningsartikler, men også sine egne klær. I dag, for å starte broderi er nødvendig for å forberede alle verktøy og materialer riktig og nøye. Påtegnede korssting med motiver til børn.


Nemme at broderer og ikke for store. Nogle broderier skal broderes på groft stramaj og andre på lidt finere stramaj. Artikkel: Korsttingsbroderi 11CT = Sys med tråder Oppgitt mål er stoffets størrelse.

Sandnesgarn, Rauma Garn, Du Store Alpakka, Dalegarn. Man kan dykke dypt ned i broderingen og koble helt av fra hverdagen når man sitter og broderer små korssting , eller så kan man i fellesskap sitte sammen med familien og brodere f. Selvom dette stadig er den mest populære form for broderisyning gennemgår dagens broderidesigns en nytænkning og fremstår nu med helt nye designs. Vi har garn fra bl. Noen som vet hvor jeg kan finne mønster på alfabetet i korssting - har mange fra før, men ser etter alfabetet i løkkeskrift, så man kan brodere at bokstavene liksom henger sammen, som om de skulle være skrevet på ordentlig.


Andre dekorative gjenstander som perler, lær, filt eller plastmateriale som paljetter kan benyttes. Hvordan jeg brodere så der kommer en pæn bagside uden løse tråde. Mange har spurgt efter teknikken - der ligger allerede en video på engelsk som jeg har set, men her er teknikken på dansk. Hvis du vet hvordan å knytte en knute, er du godt på vei til å mestre grunnleggende armbånd mønster. Med praksis vil du snart kunne gjøre alle slags forskjellige utførelser.


Computerprogram til lav.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg