torsdag 10. desember 2015

Logo quiz norge 2018 fasit

Finn laveste nettpris her. Super bilferie i Norge med halvpensjon. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Det er de samme spørsmålene som går igjen, her er fasiten. Tar forbehold om mulige skrivefeil.


Logo quiz norge 2018 fasit

Del dette innlegget. Stakk med logo du ikke kjenner? Vi er her for å hjelpe! Vi har noen der vi kun presenterer en logo og gir deg svaralternativ i tekstform, og som regel er kun et av svarene riktig. Norsk logo quiz tar for seg norske bedrifter og organisasjoner som stort sett burde være kjente hos de fleste.


Hovedmålet med dette spillet er å korrekt identifisere annerledes logoer av forskjellige selskaper og gi riktig firmanavn som logo quiz svar. Megaquiz om alt mellom himmel og jord. Vår desidert lengste quiz! Hvor mange riktige klarer du?


Hva er egentlig den riktige norske betegnelsen på en spørrekonkurranse? Både det engelske lånordet ‘quiz’ og ‘kviss’ er korrekte skrivemåter i følge Språkrådet. Here you can find all logos for level till 1 including the logo quiz android. Hvis du ser etter en allmenn quiz med fasit eller en quiz med spørsmål og svar så trenger du ikke lete mer! Her er ett-hundre quiz spørsmål med svar i kursiv.


Hva kalles den lett akrobatiske idretten med fransk navn, som i korte trekk går ut på å komme seg fra A til B på en mest mulig effektiv måte? Dette er en geografi quiz med svar. Vanligvis så bruker en geografiquiz å omhandle lan byer, hovedsteder, sjøer, fjell og landemerker og det gjør denne også. Ha det gøy med denne quizzen og print den gjerne ut og bruk den i alle anledninger. Hvilken fugl er vanligst i Norge av hegre og trane?


Logo quiz norge 2018 fasit

Hvilke to farger har ærfugl-hannes praktdrakt? I hvilke verdensdeler finnes det ville elefanter? Hva slags dyr er en ardenner? Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med.


Denne quiz -fredagen serverer vi følgende quiz : Vi gir oss ikke med logo. Svarte Nest-Sotra og fikk feil, fasit var nest. Diverse nyheter 16. Handel og Kontor i Norge Alt innhold Meny. Svarene ligger under hver del.


Logo quiz norge 2018 fasit

Nederst i quizen er det seks bildespørsmål. Logo quiz norge fasit.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg