mandag 7. desember 2015

Krabbesalat

Bland alle ingredisene til dressingen og rør inn krabbekjøttet, selleri og eple. Serveres i halve avokadofrukter dynket med sitron eller i artiskokkbunner fra boks eller på salatblader, pyntet med rogn og sitron. Vi har oppdaget at du blokkerer annonser. Vi i Godt hadde satt stor pris på om du hvitelister oss slik at vi kan finansiere vår journalistikk med reklame og fortsette å være en gratis nyhetskilde. En av de enkleste forrettene du kan lage og som passer godt før en litt kraftig hovedrett.


Når alle de gode smakene er blandet sammen, er retten ferdig!

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Vi lagde denne og hadde den på brødskivene.


Du kan ikke se eplet, men det er ett rødt eple skjult under majonesen. En herlig sunn, liten smaksbombe av friske urter, krabbe og rugbrødschips. Der er noget retro ved krabbesalat.


I hvert fald når den er hjemmelavet og ikke hentet i supermarkedet køledisk.

Lise Finckenhagen lager krabbesalat med mango og avokado. Kok krabbebeina i lettsaltet vann i 5–minutter. Krabbe, en delikatesse fra sjøen. Ta dem opp og la dem avkjøles helt. Bruk det deilige kjøttet til å lage en luksuriøs krabbesalat – en perfekt forrett til gjester.


Noen ganger kan det enkle være det beste, og mange foretrekker sine krabber servert naturell med godt brø majones og sitron. Skulle du likevel få lyst på en liten vri, er det ikke mye bry å lage denne spreke varianten. Tilsett gjerne litt chili og limesaft for ekstra smak. Her er en salat med krønsj! Det knaser både i sprøstekt bacon og frisk brokkoli, og med krabbe og avokado får du de milde smakene.


Det er nå om høsten krabbekjøttet er på sitt aller beste, så bare sett i gang! Dette kan fort bli en ny salatfavoritt. Denne retten har 15kcal pr 1gram. Denne fine krabbesalat vil gøre sig så godt på påskebordet også. Du kan også vælge at bruge den som en lille elegant forret, hvis du en dag får gæster.


Den er fyldt med dild. For der er ikke noget skønnere end at pakke frokosten i en kurv og tage den med i skoven, haven, parken eller til stranden.

Kok quinoa etter anvisning på pakken og la den avkjøles. Del chili på langs og fjern kjernene. Finhakk chili, ingefær og hvitløk. Ha det i en bolle og press over saften fra lime. Dijonsennep, kålrot og stjerneanis sammen med krabbeklokjøtt pirrer smaksløkene akkurat som en god forrett skal.


Blåskjell med hvitløk og basilikum i folie. Torsk i form med tomat. Kremet pasta med brokkoli og laks. Prøv noe nytt med krabbe. Du blir ikke skuffet.


Det er selvfølgelig ingenting i veien for å servere krabbe på tradisjonelt vis, men prøve gjerne en av disse spennende oppskriftene. Relateret video Sådan skærer du en avocado. Avocadoer kan drille lidt, når de skæres.


Karolines Køkkenskole viser her et trick til, hvordan du nemt fjerner stenen fra en avocado.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg