onsdag 23. desember 2015

Solkrem spf 50

Kroppen din utsettes for ytre påvirkninger hver dag. Sørg for å beskytte den. Stell godt med kroppen din hver dag for å få en vakker og velpleid hud. Få en herlig brunfarge.


Inneholder gardenia. Suppler med kosttilskudd.

Fyll på med vitaminer og næring. Velduftende, nydelig deo. Velg den som passer deg. Finn solkrem i vårt store utvalg av praktiske produkter til reisen. Treff andre voksne på møteplassen for oss over år.


Det går utmerket an å lage solkrem uten stoffer vi er bekymret for virkningene av. Det har åtte av dem bevist. Solkrem er et viktig vern mot solstrålene, og derfor må det være enkelt å gjøre gode valg.

Det er helt feil og unødvendig at økt risiko for kropp og klode er prisen for nødvendig beskyttelse. Fuktighetsgivende solkrem til ansikt med svært høy beskyttelse. Den er like fuktgivende som en vanlig dagkrem. Velegnet til sensitiv og solsensitiv hud. Gir en optimal solbeskyttelse og forebygger solskader forårsaket av solens UVA- og UVB.


Trygg, mild og fuktgivende solkrem spesielt utviklet for sensitiv hud. Lett solkrem til kropp. Vannresistent og med høy UVA- og UVB-beskyttelse, solfaktor 50.


Laget med kjemisk filter og pleiende ingredienser som er trygge for en sensitiv hud. Påfør rikelig, som vil si en håndfull solkrem før soling. Hos Vitusapotek finner du et bredt utvalg solkrem til ansiktet, som gir huden en god beskyttelse i solen. Nedenfor kan du velge blant solkremer fra kjente merker som Cliniderm Sun, Vichy og La Roche-Posay, som er tilpasset ulike hudtyper og har ulik solfaktor.


Gode råd for bruk av solkrePåfør solkrem ca. Lys hud krever høyere faktor. Ta pauser fra solen, særlig når UV-strålingen er sterkest (mellom kl. og 15). Shiseido Expert Sun Aging Protection Lotion blir beste solkrem med SPF , blant annet takket være god vannmotstand og gode fuktighetsgivende og anti-aging-egenskaper. Den eneste ulempen er at den mangler beskyttelse mot UVB-stråling.


Dermalogica Solar Defense Booster inneholder flere naturlige produkter og fungerer for alle hudtyper.

Sammenlign priser på Solkrem , After Sun, Solkrem til ansiktet, Solbeskyttelse for barn. De fleste vet at det er viktig å beskytte huden mot sol, og du bør være raus med solfaktoren. SOLKREM OG FAKTOR: Vet du egentlig forskjellen på dem?


Vi har strenge kvalitetskontroller og alle produkter vi selger er godkjent av våre eksperter. Her finner du alt innen solkrem , solspray og after sun for alle typer hud. VITA forhandler også spesialsolkremene fra P20. VITA er din destinasjon nummer én innen solkrem og after sun. De trekker testen i tvil, da de har foretatt egne tester av samme solkrem og kommet til et helt annet resultat, som er i tråd med det produktet lover.


Det ble også gjennomført en ny test på samme produksjonslinje etter at Tænk publiserte sin test, og også denne gangen var resultatene fine, sier kommunikasjonssjef Harald Kristiansen i Coop Norge til Dinside. Forbrukerrådet har gjennomgått solkremer og sjekket dem for hormonforstyrrende og allergifremkallende stoffer, eller kjemiske stoffer i nanoform. Og sjansen er stor for at du får med deg en solkrem hjem med problematiske stoffer. Nedenfor finner du oversikt over hvordan solkremene kommer ut i vår test. Harmoni Kids solkrem SPF gir høy beskyttelse mot UVA- og UVB-stråling.


Kremen er vannfast og uten parfyme, med lett og behagelig konsistens. Solkremen regulerer hudens fuktighetsbalanse og hindrer at huden tørker ut. Passer alle hudtyper. Solen gjør deg glad – og solkrem beskytter huden din.


Som kroppens største organ har huden mange viktige funksjoner. Den danner en barriere mellom kroppen vår og verden på utsiden og beskytter oss mot skadelige påvirkninger som for eksempel overflødig UV-stråling. Det er viktig å beskytte seg mot solens stråler hele året, men spesielt om våren og sommeren. Vi tilbyr en rekke solfaktorprodukter for alle hudtyper og hele familien. Solkremer fra Piz Buin, Nivea og andre kjente merker inneholder en miljøgift som EU jobber for å forby.


Heldigvis fins det mange gode alternativer. Artikkelen er sist oppdatert 25. Framtiden i våre hender har sjekket innholet i 125.


Ideal Soleil solkrem , solstift og solspray med faktor fra Vichy beskytter huden mot solens skadelige UV-stråler og absorberes lett for enkel påføring.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg