onsdag 3. desember 2014

Glad i deg dikt

Her er en samling dikt som jeg har samlet på gjennom flere år. Noen har jeg funnet i aviser og blader, og noen har jeg fått av venner som vet at jeg er glad i dikt. Jeg vet ikke hvem som har skrevet dem, men synes de er utrolig fine og tankevekkende. Jeg er en jente på år og jeg elsker kjæresten min utrolig mye så jeg ville prøve meg på og skrive dikt :3.


Jeg elsker deg , du er søt og snill.

Du er vill av kjærlighet. Jeg kunne ikke dratt fra deg fordi den du er gjør meg spesiell. Jeg er så glad i deg at jeg kan ikke telle så langt.


Her har vi samlet syv små dikt som passer til både dåp og navnedag, fra fire dyktige forfattere. Og være bunnløst glad i deg. Smil blir til tårer og tårer til smil.


Sannhet som sårer men fjerner all tvil. Evig fortrolighet i riktig og galt.

Et vennskap med ærlighet tåler alt! T Tider med taushet og avstand er vevd inn i alle ekte vennskap. Du tar det alltid rolig og pent, selv om jeg ringer både tidlig og sent, uansett hva jeg måtte lure på, har du alltid et vettugt svar jeg kan få.


Hvorfor du ikke til tider blir lei, skjønner absolutt ikke jeg, men uansett vil jeg at du skal se, at dine råd hjelper meg avsted. Glad i deg , mamma. Hva mer kan man si til en venn som deg , annet ann at jeg er sinnsykt glad i deg :) Husk å se ut en dag når det regner. Kjære pappa, når jeg er lei, vet jeg at jeg alltid kan komme til deg.


Du tar deg alltid tid til å lytte på meg og jeg må bare få sagt hvor glad jeg er i deg ! Et par gode tanker jeg sender din vei, for dette er dagen vi gjør stas på deg , med de egenskapene som du har, er du for meg verdens. Du kan noe som er spesielt for deg. Du har noe å gi andre. Det er noen som er glad i deg.


Du gjør folk glade , alle digger deg. Tak for alt du gjør, jeg elsker deg. Jeg var den heldige, det var deg jeg fikk ha. Pappa jeg må si, i mitt hjerte er du fri.

Dikt til noen man er glad i. Når du er sint og sur For du er verdifull du er deg det er derfor jeg er glad i deg legg til ett nytt dikt eller annen ny side. Biblioteket ønskjer å starte med faste lyrikkveldar, ei lesegruppe der ein deler dikt. Vi tenkjer at du kan dele eigne dikt , dikt du er glad i, dikt som ergrar deg , dikt du treng hjelp til å forstå. Det korte og greie diktet finnes i to versjoner, en lang, og en kort.


Jeg poster – i et nikk til gleden – begge to. Og når jeg nå leser diktet på ny, et par år etterpå, så synes jeg det er synd det ikke er flere som finner frem til dette diktet , tar det til seg, og forsøker å leve etter dets budskap. Vil du skal vite at jeg er utrolig glad i deg , og uten deg ville livet vært kjedelig for meg. Du får fram det beste i meg, bare innse det vennen jeg forguder deg. DIKT JEG ER GLAD I. En varm og søt bildebok til høytlesningsstunden og en vakker kjærlighetsgave til en man er glad i – venn eller kjæreste, barn eller forelder.


For av og til når du er veldig, veldig glad i noen får du lyst til å fortelle akkurat hvor glad i dem du er. Boka er oversatt til språk og har solgt i over millioner eksemplarer. For en som deg blir aldri glemt. Mot sykdom og smerte du kjempet og led. Vi savner deg sårt, Men unner deg fred.


Så kom dagen og siste timen, livets vei til ende var. Døden er ikke så skremmende som før. Takk for dager, takk for minner. Folk jeg var glad i har gått foran og kvistet løype.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg