torsdag 25. desember 2014

Lønn sykepleier 2018

Lønn og tariff Her finner du informasjon om sykepleieres lønn. Likelønn og lønn for kompetanse er fortsatt hovedmål. Debattnotatet kan du laste ned her! NSF har lenge forsøkt å få gjennomslag for en egen kode og stige for sykepleiere med mastergrad. Ifølge NSF var det uaktuelt for Spekter å etterkomme et slikt krav i et mellomoppgjør.


Lønn for en sykepleier : En sykepleier tjener i snitt lønn på ca kr 537.

Lønnen som den enkelte sykepleier vil ha avhenger imidlertid av mange ulike faktorer, som vi vil komme tilbake til litt senere. LØNN : En sveiser tjente i gjennomsnitt 36. I tillegg til lønn , regulerer tariffavtalene også bestemmelser om for eksempel arbeidsti ansettelser, ferie, sosiale rettigheter og pensjon.


Mastergrad gir høyere lønn Publisert 21. Lønnstakere med mastergrad og doktorgrad har prosent høyere gjennomsnittslønn enn ansatte med bachelorgrad. Forskjellene er størst blant nyutdannede med økonomiske og administrative fag.


Ja, det er et viktig krav for Fagforbundet at alle skal ha lik lønn for likeverdig arbeid. Vi er imot forskjellsbehandling uansett om begrunnelsen er kjønn eller annet.

Det er fortsatt langt igjen til at kvinner og menn har lik lønn for arbeid av lik verdi. Som sykepleier må du kunne lede og ta ansvar for samarbeidet. Noen sykepleiere velger å ta videreutdanning og spesialisere seg. Da kan du blant annet bli jordmor, helsesøster, barnesykepleier, anestesi-, operasjon- eller intensivsykepleier. Du må ha autorisasjon for å jobbe som sykepleier.


Helse Nord-Trøndelag tilbyr deg kontrakt (fast stilling) og 1prosent lønn under utdanning. Som spesialsykepleier sikres du den høyeste og mest etterspurte sykepleierkompetanse i Norge. Her får du en stor oversikt om blant annet lønn og frynsegoder.


Sikre at alle medlemmene har lønn som minimum er i tråd med minstelønningene for ansatte med mastergrad i kapittel 4. Minstelønnssatsene endres slik for alle stillingsgrupper fra 1. Overenskomsten del AIV Lønn 2. De tre best betalte sykepleierne jobber på samme sted. Hopp til hovedinnhold. CSS-filen ble ikke lasted ned korrekt, skjermleseren støtter ikke CSS, eller din versjon av Internet Explorer er for gammel for dette nettstedet. En av de viktigste oppgavene for Utdanningsforbundet er å jobbe for at medlemmene skal ha bra lønn og gode arbeidsvilkår.


Her finner du det du trenger å vite om for eksempel tariff, lønnsoppgjør, tariffavtaler, pensjon. Tariffoppgjøret for sykehusene fastsatte også at lønnen for samme.

Lønnen for den enkelte vaktmester vil imidlertid avhenge av antall år med arbeidserfaring, fagutdanning og en rekke andre faktorer vi kommer tilbake til rett nedenfor. Dette har de nå lyktes med. De ulike indikatorene for konkurranseevnen spriker noe, og lønnskostnadsnivået er fortsatt høyt, sier Øystein Dørum.


Mange sykepleiere har dermed opplevd en reduksjon i muligheten til å ta vakter ved siden av å beholde alderspensjonen ubeskåret. De som velger dette, slipper å få pensjonen redusert. De som fortjener høyere lønn , er hjelpepleierne, eller som de nå heter, Helsefagarbeiderne ok, den er jeg enig i, siden min mor er hjelpepleier:P Men jeg tror ikke du vet hva en hjelpepleier tjener i forhold til sykepleier.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg