mandag 29. desember 2014

Fryse kake med krem

Gratis frakt, rask levering og dagers returrett. Opptjen BonusCash og spar opp til. Stort utvalg av skjønnhetsprodukter, hårpleie og mye mer til kvinner og menn. Gode tilbud hos oss.


Kaker med fersk frukt og bær. Smaken kan endre seg og frukten og bærene blir ofte vasne og rennende.

Du kan derfor fryse ned rester, men vil du servere en pen kake med frukt og bær anbefaler vi å lage den samme dag. Jeg lager kaken ferdig med krem på, og fryser den. Før servering river jeg litt sjokolade over kremen.


Og for all del ikke margarin,men SMØR. De holder seg godt i fryseboksen i lang tid. Suksesskake, eller Kake med gul krem som den også kalles, er manges storfavoritt på kakefronten.


Kaken består av en deilig mandelbunn og en fantastisk god krem. Den karakteristiske gule fargen på kremen kommer av mange eggeplommer og godt meierismør. Nei, iskrem lager man av vaniljesaus som fryses under omrøring, evt av en blanding av eggedosis og pisket krem (parfait).

Ellers stemmer det at bløtkaker kan fryses - bakerier gjør dette hele tiden, så da burde det ikke være umulig å fryse pisket krem separat, med forbehold om at jeg aldri har forsøkt. Kremfløte kan ikke piskes til krem etter frysing. All fløte kan fryses i inntil måneder, men etter opptining bør den fortrinnsvis benyttes i sauser, supper eller for eksempel fløtestuede poteter. Hva med kremfløte, vil denne kunne piskes til krem etter tining? Svaret er avhengig av hvordan du har fryst den ned.


Ikke noe problem å fryse ! Har faktisk spist sjokoladekake med glasur som har ligget uker i fryseren i dag. Like go eller som sambo sier: mye bedre etter et opphold i fryseren. Hadde myyyyyye kake igjen etter dåpen. Suksessterte fryser jeg også, og den kan i grunnen spises direkte fra fryseren også, så du trenger ikke engang huske på å ta frem for å tine i timesvis før besøk heller! Kremen vil da trekke inn i bunnene og gjøre dem bløtere.


Hvis du derimot skal servere kaken omgående, kan du dynke bunnene med litt melk før du setter sammen kaken. I kaken på bildet er det brukt dl kremfløte. Unngå for bløt kreDet er viktig at både fløten og vaniljekremen er kald. Pisk kremfløten stiv og vend forsiktig inn i kald vaniljekrem.


La gjerne kremblandingen stå kaldt i 1-timer før den legges på kaken. Velkommen til krem -dott-no! Mitt navn er Elin Vatnar Nilsen.

Jeg er utdannet konditor og har drevet krem. På denne siden finner du basisoppskrifter, enkle dekoreringstips og masse gode oppskrifter på kaker , desserter, is og konfekt. Når det gjelder fyll: noen bruker pisket krem , det blir for mye for min del. Andre bruker eggekrem, det har jeg aldri prøvd.


Den gjenværende glasyren kan samles opp og oppbevares i kjøleskapet eller å fryse. Vi sender kaken i flere timer i kjøleskapet. Hoveddekorasjonen av mousse kaken er SLR overflaten av seg selv. Frysepisket krem er et snap, og det holder frosset i flere måneder uten å miste tekstur eller smak.


Det kan fryses i store grupper eller mindre, individuelle serveringsstørrelser, avhengig av dine personlige behov. Hvordan fryser pisket krem ? Den beste delen er, i motsetning til noen meieriprodukter, kan tung krem lett komme tilbake til sin opprinnelige tekstur. Frysing av tung krem er enkel, og når du har prøvd å fryse den, vil du aldri kaste rester igjen. Siden tung krem har et høyt fettinnhol fettvil ha en tendens til å skille under fryseprosessen.


Når du pynter kake er det fint å ha en fryser i nærheten med plass til kaka. Når du har delt kaka i lag, kan det være en ide å fryse kaka litt til den er litt stiv, da blir det mindre smuler. Røra var mistenkelig tynn, og ferdig kake likeså. Sprø utenpå, myk inni, og dønn flat.


Brukte langpanne med samme mål som i oppskriften. Gikk så for en klassisk fremgangsmåte med å piske smør og sukker hvitt osv, og fikk et mye bedre resultat. Nå er jeg ingen garvet baker, mulig denne funker for andre med litt mer erfaring.


Denne kaken av mandelbunn med krem og bær er en nydelig og lettvint kake. Bruk friske eller fryste bringebær og lag en deilig bringebærkrem, toppet med dine favorittbær. Til oppskrift personer kan du bruke en springform på cm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg