onsdag 24. desember 2014

Laste ned serier

Laste ned serier

Serier eller filmer lastes ned med de alternativene for lyd og undertekster som er aktive på nedlastingsøyeblikket. Du kan oppdatere innstillingene for lyd eller undertekster for tittelen før du laster den ned , eller slette nedlastingen, oppdatere innstillingene for lyd eller undertekster og så laste tittelen ned igjen. Du kan også laste ned favorittseriene dine i appen på iOS, Android eller Windows 10. Bruk nedlastinger til å se mens du er på farten, helt uten Internett-tilkobling. Ta med deg Netflix hvor som helst.


Offline-modus: Det er ikke alltid du har lyst til å laste ned masse over mobilnett, for eksempel når du er på påskefjellet. Det kreves ingen PC-relatert kunnskap. Den første gangen man kjører denne programvaren kan man faktisk bli ekspert på å laste ned filer.


Følg stegene nedenfor for å finne ut hvordan du laster ned filmer fra NRK. Installer og kjør programmet. Kopier nettadressen til videoen du ønsker å laste ned og lim inn dette i URL-feltet. Fra og med i dag er det mulig å laste ned filmer og serier fra strømmetjenesten Netflix på PC-er med Windows 1 slik at du kan se dem uten nettilgang. Tidligere har dette kun vært mulig for nettbrett og mobiler som kjører Android og iOS.


Laste ned serier

Viaplay tilbyr bra filmer for hele familien. Streame film på nett med din PC, mobil og nettbrett. Last ned Mitt Telenor appen for å få mest ut av.


Filmer, serier , barnas favoritter og sport. Nei, det vet jeg også vettu:) Men jeg skrev da vel ikke at det måtte være gratis eller? Jeg er ute etter et sted hvor jeg kan laste ned filmer og serier.


Regner med at det koster litt mindre å laste ned en film enn å kjøpe eller leie den. Innhold fra Altibox Film og Serier er tilgjengelig i tv-portalen eller TV Overalt-appen på Android-enheter, eller i nettleseren. Glitterchicks film- og musikkforum. Så du om det var seedere på episoden?


Er det en hel sesong? Hele sesonger tar ofte evigheter, det kommer an på hvor du laster ned fra. Bra på filmer og serier for barn - de har blant annet en eksklusiv avtale med Disney.


Laste ned serier

Gir mulighet til å laste ned , slik at du kan se på flyet eller andre steder uten nett. Minus: Har ikke så mange av de beste amerikanske seriene - men har begynt å komme seg etter en frisk satsing på innkjøpte serier. BitTorrent er helt lovlig - forutsatt at den som har lagt ut filene har tillatelse til det.


Når NRK gir deg tilbudet, er det fordi vi har klarert rettighetene til innholdet vi. Du må være administrator for å kjøre dette verktøyet. Velg Godta hvis du godtar lisensvilkårene. På siden Hva vil du gjøre? Opprett installasjonsmedium for en annen PC og deretter Neste.


Laste ned serier

Velg språk, versjon og arkitektur (64- eller 32-biters) for Windows 10.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg