tirsdag 16. desember 2014

Bugaboo stelleveske grey melange

Bugaboo stelleveske grey melange

Finn den perfekte stellevesken her. Kjøp enkelt på nett. Romslig og praktisk stelleveske fra Bugaboo. Mammoth-bagen rommer hele kg, som tilsvarer liter med ekstra lagringsplass, som kommer i tillegg til vognens handlekurv! Majoriteten av veskens vekt.


Det følger med en matchende stellematte med lommer. Vesken kan fraktes med den justerbare skulderstroppen eller. Vesken har integrerte fester for å lett kunne festes på Fox vognen din (Adapter til Cameleoner inkludert). Tilbyr en rekke bærestillinger.


Kan festes til barnevognen eller brukes som en skulderveske med ryggsekk. Enkelt å feste, fjerne og justere for komfort og enkelhet. Den nyutviklede stellevesken fra Stokke har en genial vri. Den kan festes til barnevognen eller brukes som skulderveske eller ryggsekk. Stellevesken som kan bæres på to måter.


Avtagbare ringer gjør det let å justere vesken. Lett tilgang til babyutstyret ditt. Mange lommer i forskjellig størrelse. En praktisk vanntett sidelomme.


Ny og justerbar Bugaboo stelleveske i grey melange farge som også kan benyttes som stellematte. Alt fra isolert flaskelomme til et foret rom for din iPad. Den uunnværlige stellevesken. En stelleveske er praktisk når dere skal ut av hjemmet med babyen. Vi har praktiske stellevesker, designstellevesker og stellevesker som passer til både mor og far.


Bugaboo stelleveske grey melange

Style Set i Light Grey fra ekslusiva Mineral Colletion for Bugaboo Donkeysom du trenger for å få en fin barnevogn. Levering uten toll og mva! Angerrett i dager och fri frakt over 9Nkr. Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene.


Med 3dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Ukjent lagerstatus. Grey Melange stelleveske fra Bugab. Pris- og produktinformasjon.


Bugaboo stelleveske grey melange

En stor og romslig stelleveske som rommer alt du trenger for barnet ditt hvis du skal bort i noen dager. Stokke stelleveske som kan brukes som skulderveske eller ryggsekk. Sammenleggbar stellematte og avtagbar stellemappe.


GRATIS frakt ved bestillinger over $ 50. De har utfordret barnevogns markedet med sin innovative, allsidige og moderne design.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg