mandag 15. desember 2014

Invitasjon bursdag voksen tekst

Pinatas til feiringen? Norges ledende bursdagsbutikk. Stort utvalg farger og former. Finn festdekoret til ditt party. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Invitasjoner i mange Varianter og til mange Anledninger.

Prøv våre brukervennlige designverktøy eller velg en av våre tusenvis av maler. Bursdagsinvitasjon – Eksempel 4. Jeg hadde blitt kjempeglad om du ville komme å feire sammen med meg. Flere plasser er det vanlig å gi beskjed til alle foreldre om at barnet deres har fått en invitasjon til bursdag. Er det noen kreative sjeler der ute?


Skal lage invitasjoner til min manns og mitt års lag. Vi printer tekst på ett kvadratisk kort, uten bakside. Vil ha så lite tekst som mulig, men av info må dette med.

Du er invitert til bursdagsfest! En invitasjon til barna og oppfølgende mail til foreldrene, kan være en god løsning (husk barnehagens og skolen regler for hvilke grupper som skal inviteres). Les også: FIKS FERDIG BARNEQUIZ TIL DEN STORE BURSDAGSFESTEN.


Organisere en bursdag party, spesielt for en voksen kan være en utfordring! Du kan ikke gå med de vanlige party spill, party dekorasjoner og ansetter en klovn eller nabolaget ditt baby sitter å være en fe. Og siden alt om partiet er forskjellig, skal invitasjonene være for.


Det må være annerledes. Jubileums- bursdag (40år) skal feires, og jeg trenger seriøst hjelp til å finne på en artig og fengene tekst til å ha på invitasjonene jeg skal sende ut. EKSEMPLER PÅ INVITASJONER til festlige anledninger, som bryllup, konfirmasjon, bursdag , dåp, invitasjon m. Sprell har mye pynt og dekorasjoner så festen bliver perfekt. Morsom bursdagshilsen Dersom du har lyst til å skrive en humoristisk hilsen til den som fyller år, så kan du finne en mengde forslag til morsomme tekster her.


Skap invitasjoner til party eller fest basert på en av våre gratis maler - og legg inn egen tekst og bilder slik at invitasjonen blir skreddersydd etter ditt behov. Du redigerer og legger til tekst til kortene i nettleseren. Besøk siden: Greetingsisland. Her finner du alt fra innbydelseskort til halloweenfesten til julekort. Morsom vri på bursdagskortet, regn ut og skriv på hvor mange sekunder bursdagsbarnet fyller.


Bruk en av våre maler eller skap noe helt eget med dine bilder og din tekst.

Hvor millioner går for visittkort, hjemmesider med mer. Hver invitasjon vil måle ca. Merk at du bør høyreklikke på linken under og velge Lagre lenke som, og lagre dokumentet på pc’en din, for så å åpne det i Adobe Acrobat Reader.


Da kan vi hjelpe deg litt på vei. Disse kan du laste ned til din maskin, skriv inn den teksten du ønsker, og deretter skrive ut i flere eksemplarer. Kortshop produserer trykksaker til bryllup, barnedåp, fest, konfirmasjon og jul.


Produkter som invitasjon , takkekort, bordkort, festprogram, dørskilt, julekort. Utrolig stilige servietter til bursdag. Disse bursdagsserviettene er er sorte med hvit tekst hvite prikker - og de er gode å bruke med sitt 3-lags papir. Servietten er sort med hvit tekst og krone - og de passer like godt til et elegant bursdagsbord for ett-årbursdagen som til ungdoms- og voksenbursdag. Tekster og dikt til spesielle anledninger.


Vi har dem også i rosa!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg