torsdag 18. desember 2014

Nki nettstudier erfaringer

Sjekk ut Nki Nettstudier Erfaringer. I tillegg til å kunne studere på nett, vil du nå kunne ta stedbaserte studier og nettstudier med fysiske samlinger. Jeg har gått vghelse og sosial på NKI , og tar nå vghelseservicefag. Tar ett og ett fag av gangen så jeg ikke har så mye tredd nedover hodet hele tiden. Jeg er veldig fornøyd med NKI.


Gode lærere, og de går gjennom innsendingene grundig.

Aldri hatt noe problem. NKI Nettstudier har studiestart hver dag, hele året. Søknaden behandles fortløpende gjennom hele året og som nettstudent kan du starte når du vil. DU må forholde deg til fastlagte eksamensperioder.


Når du har sendt inn søknad med godkjent studiekompetanse vil du få tilbud om studieplass. Men uansett lurte bare på hvordan dine erfaringer er, eller har vært når det kommer til nettstudier som NKI. Når du har fullført og bestått emnet vil du kunne definere en ny trend og arbeide videre med den.


Du kan definere målgruppen du skal arbeide for eller henvende deg til, definere stilarter og arbeide med forskjellige stilarter inn i dagens trendbilde.

Men ønsker gjerne og høre fra noen som har tatt utdanning der. Dette gir deg gode muligheter for et sosialt studentliv på nett, dersom du ønsker det. Vurderer å ta noen nettstudier ved siden av jobben min,men blir nok bare deltid da jeg har 1 fast stilling,også skal det sies at jeg har ikke studert noe siden jeg gikk på videregående,og det er nå 8år siden. Faget handler om å følge opp den daglige driften i en virksomhet, om etablering, rekruttering, organisering og finansiering av virksomheter. Til info: de to emnene.


The client application is not known or is not authorized. Noen som har erfaringer med NKi studier, enten regnskapsskolen eller andre? Hvordan la dere det opp? Har planer om å ta dette i barselperioden. Vil gjerne høre om noen erfaringer av nettstudier ? Jeg har ikke studiekompetanse og ser heller ikke for meg at jeg kommer til å ta det (av personlige grunner).


Men jeg har fagbrev og jobber meg opp mot realkompetanse for å kunne studere det jeg ha. Vil ikke kalle NKI useriøs, når du ser på hva slags folk som retter oppgavne og som har skrevet faglitteraturen. Meget dyktige mennesker. NKI nettstudier erfaringer - Forum.


Har du god selvdisiplin og jobber godt med pensum, kan du få akkurat like god utdannelse der som andre steder. Vi har de siste årene opplevd sterk vekst på våre markeder, og med over 10.

Nordens største nettskole. Når du blir student hos oss, får du tilgang til vår nettskole. Der finner du komplett oversikt over dine nettstudier , med studieveiledning for hver utdanning. Studieveiledningen forteller deg hva du bør fokusere på innenfor de ulike emnene, og hva som er viktig for deg å lese før hver innsendingsoppgave. Også litt fordi jeg er usikker på nettstudier og hvor bra det egentlig er.


Helst egne erfaringer på godt og vondt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg