onsdag 10. desember 2014

Norgesglass 0

Vi har stort utvalg av kjøkkenutstyr, glass og servise til hverdag og fest. Christiania Glasmagasin - Alt til kjøkken og servering. Her finner du alle våre butikker.


NORGESGLASS HENGLSET LOKK ,7L kr 700. DRIKKEDISPENSER kr 6900. Norgesglass med skrulokk som rommer ,liter.

For best resultat anbefales det at glasset og lokket vaskes separat. Glasset kan vaskes i oppvaskmaskin. Produktet kan vaskes i oppvaskmaskin. Tradisjonelt, med skrulokk. Det kan brukes til sylting, hermetisering, og oppbevaring av mat.


Det er solid og praktisk, og perfekt å bruke til dekorering. Både glass og lokk kan vaskes i oppvaskmaskinen. Hos IKEA får du mugger og glass til alle anledninger i forskjellige størrelser, stiler og utførelser.

Se utvalget på IKEA. Vakker oppbevaring i ren porselen. Fylt med noe godt, er de en perfekt gave! Produseres hos Porsgrunds Porselænsfabrik. The glass, with its characteristic Norway logo, revolutionized the possibilities for preserving and storing food when it was launche more than 1years ago.


Følg oss for nyheter, inspirasjon og konkurranser! Vi bruker informasjonskapsler for at vi kan gi deg en bedre brukeropplevelse. Ved å bruke vår nettside samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.


Fremgangsmåten på hvordan jeg lager en såpedispenser var akkurat det jeg lette etter, og heldigvis kom jeg over bloggen din, så takk for at du laget et så oversiktlig og bra innlegg på hvordan det gjøres. Motta eksklusive tilbu nyheter, inspirasjon og konkurranser! No products in the cart. Har en bananeske full av gamle orginale norgesglass.


Hvor mye kan jeg selge norgesglass for? Egner seg godt til. Til jul skal vi gi bort endel mat til venner og familie. Sopp og syltetøy fra selvplukk i skog og hage.


Derfor jakter jeg etter glasskrukker med lokk, i forholdsvis liten størrelse. Les tester og omtaler før du kjøper.

Med produkter fra Kilner kan du lage syltetøy, saft, og mye mer. Bli med i samtalen. Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere.


Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg