onsdag 17. desember 2014

Logo quiz norge nivå 3

Logo quiz norge nivå 3

Finn laveste nettpris her. Super bilferie i Norge med halvpensjon. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Stakk med logo du ikke kjenner? Vi er her for å hjelpe!


Det er de samme spørsmålene som går igjen, her er fasiten. Tar forbehold om mulige skrivefeil. Vi har noen der vi kun presenterer en logo og gir deg svaralternativ i tekstform, og som regel er kun et av svarene riktig. Norsk logo quiz tar for seg norske bedrifter og organisasjoner som stort sett burde være kjente hos de fleste. Vi setter stor pris på at du deltar i debatten.


Unngå brukerangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Husk at du selv er ansvarlig for alt du skriver på nett. Do you like logo quiz , puzzle, trivia games?


Find out just how much do you know! Logg inn for å følge dette. Spillet er veldig enkelt. Alt du trenger å gjøre er å se på Emoji ikoner av filmer, TV-programmer, tegn, kjendiser og mer. Bruk bokstaver oppgitt til stave det riktige svaret.


Hvis du får problemer på et nivå , og trenger hjelp med spillet Emoji Quiz er stedet for deg. Nå kan du teste deg selv. Vi har samlet sammen en rekke logoer og har laget to logo -quizer til deg. En liten med spørsmål, og en stor med spørsmål.


I logoer hvor navnet er med har vi fjernet teksten. Then go to the next level and guess even more logos ! Logo Quiz Help Level 5. Spelet går ut på att man ska klura ut vilket svenskt företag som döljer bakom varje enskild logotyp. Kan verka lätt till en början, men blir betydligt svårare redan efter levlar. Check your total score and share it on facebook or twitter.


Compete with your friends! Using our you will to be the best. The are above the logo. How well do you know brands like Nike, Pepsi, and CNN? Good luck on getting them all!


Slike quiz spørsmål og svar finner du hos oss. Selv om slike quiz også er ment som ren underholdning, har de faktisk en liten nytteverdi i det at du lærer noe når du tar de. Selv om man ikke alltid husker hva det riktige svaret var, ligger det der inne i hjernen, klar til bruk ved neste anledning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg