mandag 15. desember 2014

Bakt potet varmluft eller over og under varme

Finn laveste nettpris her. Bakt potet er så enkelt og så godt, og kan fylles med alt ditt hjerte begjærer. Bakt potet kan nytes som et måltid i seg selv, eller som tilbehør til nær sagt alle typer stekt og grillet kjøtt. Smaker spesielt godt til biff.


Bakt potet varmluft eller over og under varme

Beregn en stor potet pr. Pakk potetene inn i aluminiumsfolie. Bakes midt i ovnen på 2grader i 1-timer. Stikk en kniv i poteten for å kjenne om den er ferdig. Stødig, klassisk, over - og undervarme er alltid vårt valg, så steker vi heller kakene i flere omganger, om vi ønsker å lage flere.


Når bør du bruke varmluft ? TO I ÉN: Med varmluftsovn kan du bake eller varme to brett samtidig. Foto: ALL OVER PRESS Vis mer. Som nevnt over , er det én ting varmluft egner seg perfekt til, er det når du. Om man vil ha bakt potet på den måten, kan du fint bare koke de og pakke de inn i folie etterpå!


Litt kjedelig med kokt potet mais og bacon da=P Og. Opprett en konto eller logg inn for å. Og her er den genialt enkle måten å gjøre det på: Ta etpar-tre store poteter, uten folie. Prikk masse hull i skallet og legg dem på et fat, på tørkepapir. Sett det i mikrobølgeovnen på full styrke (som er 8på min) og la dette gå i min. Snu potetene etter halve tiden.


Funker som bare det! Sett ovnen på 2grader, varmluft. Ha potetene i en langpanne og bland med godt med olivenolje. Sett i varm ovn og stek i minutter. Skru ned temperaturen til 2grader og fortsett å steke til potetene har fått litt brunfarge og er møre i midten.


Ha over på kjøkken papir eller bakepapir så potetene får renne av seg litt av fettet. Tidligere har vi hatt pizzasnurrer og empanadas, i år ble det bakte. De aller fleste nyere ovner har varmluft , men ikke alle vet når og.


Skal du ha bakt potet til middag? Fyr opp grillen og varm opp stekeovnen til 2grader varmluft. Legg halvdelene med kuttflaten. Det passer også bra til å varme opp maten raskere, og man bør derfor sette ned steketiden eller temperaturen.


Dette kan være en fordel for mat slik som pommes frites, som man gjerne ønsker at skal være jevnt stekt og sprøtt. Maten blir også jevnere stekt, eller bakt. Du må følge med på dem, for det er nå det viktige skjer: De skal stå i varmluft til skallet har “poppet” og blitt gyldent.


Du ser det når det skjer. Deretter skrur du over på vanlig varme , og lar de stå i 5-minutter til. Og det er alt som trengs for å lage helt perfekte ovnsbakte poteter. Bland den stekte hvitløken og finhakkede persillen sammen med de stekte potetene, strø litt salt og pepper over.


Bakt potet varmluft eller over og under varme

Potetene er klare til servering! Her er dagens snapstory der du kan se hvordan jeg lagde potetene OG fylt kalkunbryst. Her har vi laget tre digge varianter som du enkelt kan lage på grillen og som tar klassikeren til nye høyder. Ha røren over i en sprøytepose og form små baller.


Pensle dem med et sammenpisket egg. La dem avkjøle seg på rist. Skjær svakt avkjølte poteter i to på langs. Spoon, fjerner nesten all massen. Bland det med olje, sennep, salt, finhakket løk, ost og bønner ⅔. Marias tips er å sjekke om den er ferdig ved å stikke en kaketester eller spiss kniv inn i midten.


Bakt potet varmluft eller over og under varme

Når den bakte søtpoteten er fløyelsmyk er den klar for servering. Avslutt i stekeovnen. Om du skal spise søtpoteten som en bakt potet , bør du avslutte med å gi søtpoteten minutter i stekeovnen for å få deilig, smeltet ost og sprø. Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne. Del poteten i to eller fire og ha dem over på et stekebrett som er smurt med olje.


Spre potetene utover og ringle enda litt mer olje over og vend rundt. Sett brettet inn i ovnen og skru ned temperaturen til 2grader. Dryss over litt salt og ha potetene over i en serveringsskål. Jeg også bruker varmluft til alt.


Eller nå har jeg fått meg ny ovn så nå bruker jeg det som er av knapper, men varmluft brukes mest. Steketiden blir kortere og blåsingen gjør en gjevnere steking.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg