tirsdag 30. desember 2014

Kypros i mai

Besøk TUI for inspirasjon til din neste sydentur, eller bestill nå på TUI. Sjekk været og badetempraturene. Temperaturene er fremdeles gode med grader på dagtid og en badetemperatur på like mye! Reis hit i mai og få ekstra mye for pengene.


Finn ferien hos Ving.

Kypros i oktober er svært populært. Været var veldig skiftende! Det var varmt på dagen de første dagene. Men det blåste kaldt både på kveldene samt de siste dagene vi var der. Kommer aldri til å reise dit så tidlig neste gang.


Vil gjerne være garantert VARMT vær. Og nå har jeg fått helt blod på tann. Det ser helt himmelsk ut men lurer litt på forskjellig så om noen av dere er reisevant og har noe tips så blir jeg glad.

Sommeren står for døren, og mange steder sørpå er den allerede i full gang. I mai varmer sola godt på flere av sommerreisemålene våre, som Mallorca, Rhodos og Tyrkia. Ta med piknik-kurven til Cavo Greco mellom Ayia Napa og Fig Tree Bay, og gå tur eller bruk sykkel gjennom den dramatiske naturen med klipper, grotter og klarblått hav. Er det badetemperaturen som er viktigst for deg?


Eller ønsker du å vite hvor varme kveldene er slik at du kan pakke riktig? Gjennomsnittstemperaturene nedenfor viser deg hva du kan se frem til. Somrene er tørre med høye temperaturer og luftfuktighet. Langs kyststripen blåser det ofte en bris fra havet som kjøler deg ned. Regnværet i mai er nærmest ikke-eksisterende med kun 1-regnværsdager.


Høydepunktet er havklippene Petra tou Romiou, der myten hevder at kjærlighetsgudinnen Afrodite ble født av havet. Bestill en solrik ferie hos TUI! Les en oversikt over klimaet.


Viser ingen merkedager? Du har ikke valgt noen ferietyper. Huk av minst én av boksene. Det er derfor en del turister som reiser dit om vinteren.

Det regner gjerne en del mellom desember og februar og det er mulig med snø om vinteren i Troodos-fjellene. Den tidligere britiske kolonien var senest gjenstand for strid mellom tyrkere og grekere. Værfenomener registrert tidligere år i Páfos ☃ Vanntemperaturen i lokaliteter i Páfos ☀ Ferie Vær for Páfos i Mai ☔. Temperatur, vann, nedbør, dager av værforhold og råd om den beste tiden å besøke Páfos. For de resterende to prosent, er de okkupert av britiske militære baser. Sommeren er tørr og varm mens vinteren er mild og mer fuktig.


Mest nedbør (snitt mm) faller det i desember. April, mai og november er som norsk sommer. De varmeste månedene er juli og august.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg