onsdag 17. desember 2014

Lettvint mat til jentekveld

Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har tenkt at jeg har lyst til å invitere venninner på en avslappende jentekveld med god mat og drikke. Men når man har små barn og full jobb blir noen ganger tanken på å stelle istand noe ekstra så langt fra nettopp avslappende at det ender opp med å bli med tanken. MELD DEG PÅ NYHETSBREVET OG FÅ OPPSKRIFTENE I MAILBOKSEN. Her har du noen forslag til enkel og god mat til sommerfesten, konfirmasjon, 17.


Håper du finner noe som smaker! Vi skal ha jentekveld nå i helgen, og sliter litt med hva vi skal lage! Trenger forsåvidt ikke å være kjøtt heller, men det må ikke være så avansert og for mange komponenter, og så må det være godt!


Cirka til to kilo lammekjøtt (bog eller koteletter, men koteletter er dyrere) 5-løk, deles i to. Vennligst la dette feltet stå tomt. Få nyheter og oppskrifter rett i innboksen din! Meld deg på nyhetsbrevet her!


Ditt navn og e-post vil aldri bli publisert eller delt med andre. Noen som har noe forslag til hva? Vi blir jenter, og jeg vil servere god mat som er enkel å lage, da det er en hverdag. Blir veldig glad for mange forslag! Kom igjen jenter, kom med deres beste mat -tips!


Med røtter fra Spania er tapas en lettvint løsning som tilfredsstiller nesten alle ganer. Hva passer vel ikke bedre enn å servere tapas til et selskap når tiden blir knapp eller du har agendaen full av annet enn matlaging? Jeg heter Ina-Janine, men alle kaller meg for INA. Velkommen til min blogg! Jeg håper du finner masse inspirasjon her og får lyst til å løpe på kjøkkenet og prøve noen av oppskriftene.


Legg gjerne en kommentar på bloggen om det er noe du lurer på - og følge meg gjerne i andre SoME kanaler - lenker ⬇️️. Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Lettvinn mat til jentekveld - trenger tips.


Skal ha besøk av sju venninner i morra for å feire bursdagen min men er absolutt ikke i form til å styre mye. Enkel mat til jentekveld. Salat med spekeskinke og brie. Nudelsuppe med kylling. Ostefat med slumpefocaccia, hjemmelaget syltetøy og aioli.


Laksesashimi med ponzusaus. Men jeg vil prøve noe annet, noe som ikke tar all verden av tid å lage, evt. Jeg skal ha en liten jentekveld her snart, og vi blir jenter.


Det må være noe som er nokså enkelt å lage. Det er midt i uka, så blir ikke noe vin og sånn om det har noe å si på maten. Jentekveld - med lett servering på minutter Mat og kosthold. Til dessert kan du bake en kake hvis du har ti. Alt dette er lettvint å lage til ! Hva gjør man når man skal ha besøk, og ikke har lyst til å bruke hele dagen på kjøkkenet?


Da gjør man det enkelt. Det går nemlig an å lage veldig god mat til et helt selskap uten altfor mye innsats. Både en god gryterett og helstekt fisk og kylling er perfekt festmat. Det er uansett kjekt å imponere med god mat , samtidig som det ikke bør være for avansert i en hektisk hverdag. Her er oppskrifter til inspirasjon.


Rens og skyll grønnsaker og poteter i god ti gjerne dagen i forveien. Ikke nøl med å be om hjelp. Oppbevar dem i kaldt vann i kjøleskapet.


Rocky road ruter – kommer til å forsvinne raskt fra kakebordet! Clafoutis med sommerbær – super enkelt å lage. Ha bær i en form, hell en pannekake lignende deig over, sett i ovnen.


Pynt med flere bær og litt melis. Mettes brownies – brownies er så enkelt å røre sammen at du trenger virkelig ikke å kjøpe posebrownies.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg