fredag 26. desember 2014

Lite badekar med dusj

Du kan velge å bygge det inn, slik at det blir en del av badet, eller så har vi og enkelte modeller med ende- og sidepanel, slik at det kan brukes som et frittstående badekar. For at du skal være trygg på at vi leverer badekar av høy kvalitet, tilbyr vi derfor års garanti, og vi lagerfører reservedeler like lenge. De fleste badekar kan kombineres med en dusjvegg, slik at du slipper å velge.


Med en dusjvegg beskytter du også baderomsmøbler som står ved siden av badekaret mot vannskader, forteller Hanne. Vakre designkar med elegant integrert frontpanel. Bredt utvalg - target starter på 1cm.

Et liten kar kan bli presset inn, selv de minste ba og er ofte brukt i en dusj. Når du har få kvadratmetre å boltre deg på, bør du velge dusj fremfor badekar. Men elsker du lange, varme ba kan du gå for en kombiløsning, med dusj i kar.


VikingBad har en rekke badekar til små bad og hvis du kombinerer dette med en badekarsvegg, får du både dusj og badekar i samme løsning. Er du ute etter en liten badekar ? Hos Trademax finner du alt fra klassiske badekar med føtter til boblebad og moderne massajebadekar! Tenk deg følelsen av å ta seg et varmt og deilig bad etter en stressende dag, og hvordan badet gir deg en avslappende pause fra en hektisk hverdag.


Trademax har rimelige badekar online fra kjente høykvalitets varemerker. Vi har kvalitetsbadekar i alle utførelser og prisklasser.

Våre badekar er levert av anerkjente europeiske produsenter. Nedenfor kan det søkes på type badekar og på badekarets lengde. Gå direkte inn på produsent og deres serier om det ønskes andre størrelser eller løsninger. Alle våre modeller er enkle å montere og ser svært stilige ut i ethvert bad!


Enten du går for en liten og enkel variant, eller du har større plass og ønsker et dusjkabinett med badekar , er du sikret å finne en dusj som passer for ditt hjem og din familie hos oss. SparMax er direkteimportør av alle produkter vi selger i Norge. Ikke bare finnes det mange fantastiske varianter å velge mellom, et skikkelig badekar er også den ypperste hverdagsluksusen man kan unne seg.


Tips: Tenk først og fremst på hvor stort badekar du har plass til. Hvis du er m høy og kun har plass til et rektangulært kar på m vil vi heller anbefale å utvide dusjen i stedet. Har du liten plass, men orker ikke tanken på å bo uten badekar , kan et lite sittebadekar være løsningen. I tillegg er det prisgunstig.


Sittebadekar fra Svedbergs: Lite kar som ikke tar stort mer plass enn en dusj. En ekstra sikkerhet når du bader eller dusjer. Festes enkelt med sugekopper. SpaBad med massasje og med dusj på vegg styrt fra kar. Med smart dusjløsning og dusjvegg.


Produkter til en garantert lav pris og rask levering! Her finner du dusj med badekar. Kjøp i dag med gunstige tilbud!

Alltid lave priser og et stort utvalg! Badebaljen er stødig og kompakt – perfekt for deg som har lite bad og ikke får plass til et helt badekar. Hele baljen rommer cirka 2liter vann, men når du sitter i det, holder det med omtrent halvparten.


Likevel får du det deilige vannet opp på overkroppen og over knærne! DUSJ MED FOLDEDØRER I små bad er det naturlig at badekaret må vike plassen for dusjen , og da har du alle muligheter til å skape en dusj som er både estetisk tiltalende og plassbesparende. De praktiske foldedørene i serien SYNC passer spesielt godt i små bad. Fordi badekar tar opp mye plass. Og fordi jeg ikke hadde orket tanken på å klatre ut og inn av et badekar hver gang jeg skulle ta en dusj.


Og fordi det å ta et bad i et lite badekar , på et lite ba med en dusjvegg, uansett ikke gir spa-følelsen. Badekar brukes mye skjeldnere enn dusj. Med våre moderne badekar vil du lure på hvorfor du ikke alltid har hatt et. Har du lite bad men vil likevel ha badekar – velg badekar med dusjvegg, så har du badekar og dusj i ett.


Nå har vi hjørnebadekar med hånddusj på badet oppe, og et lite bad med dusj i kjelleren. Fra klassiske til moderne blandebatterier i messing, kobber, gullfarge eller hvor ikke i råtøft sort matt? Det er flere gode grunner til å kombinere badekar og dusj. En hjørnedusj eller en enkel skjermvegg på badekaret er smarte løsninger for å unngå søl på badet.


Dørene kan også skyves bort, slik at du enkelt kan ta et avslappende bad. Så si farvel til dusjforheng, og velg heller en elegant og plassbesparende løsning. Med en total størrelse om meter x meter under skråtaket, kunne familien nå få plass til drømmebadet - med både dusj og boblebadekar.


Vi fikk kontakt med interiørarkitekt Åse Imset, og hun har hjulpet oss med utformingen. Til tross for at rommet er lite , har vi god plass og er meget fornøyde, sier huseieren. Dusj med badekar - Å kombinere dusj og badekar sparer mye plass. Har du ikke plass til badekar , men fortsatt behov for et sted å bade barna eller dusje hunden?


Da kan du lage høye kanter rundt gulvet i dusjen , og med en propp til sluket har du et minibadekar, råder Imset. Svunnen er den tiden hvor nesten alle badekar var støpt i samme form, uten tanke på design. Borte er de dagene hvor bading fortonte seg som en nødvendighet og mindre som en gledelig adspredelse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg