torsdag 11. desember 2014

Samliv definisjon

Definisjon av samliv i Online Dictionary. Betydningen av samliv. Norsk oversettelse av samliv. Oversettelser av samliv. Informasjon om samliv i gratis engelsk online ordbok og leksikon.


Samliv er det å leve i fellesskap i samme boenhet, og brukes særlig om ektefeller (som bor sammen) og samboere og partnere.

Ektefeller som bor sammen, samboerskap og partnerskap anses altså for de tre hovedformene for samliv. Av disse tre formene er det ekteskap som har de sterkeste historiske røttene. Lurer på om dere noen gang tenker over ordet samliv ? Hva er definisjonen på et samliv ? Hvordan få et samliv til å fungere? Ellers vil jeg bare si at dette nye forumet ser flott ut - GRATTIS!


Utvalget kan tilby seg å hjelpe ektefellene med bønn og veiledning, slik at de kan overvinne sin svakhet og ordne sine private ekteskapelige anliggender slik at de kan oppnå et lykkelig ekteskapelig samliv med minst mulig forstyrrende problemer, og derved kunne tjene Guds fullkomne regjerings interesser på en bedre måte. Her kan erfaringer og utfordringer diskuteres, del gleder og sorger, eller spør etter råd!

Symbiose er tett samliv mellom organismer av ulike arter. Partene som lever i symbiose kalles symbionter. Mange nordmenn lever daglig med vol trusler og krenkelser.


Vold er noe mer enn fysiske slag og spark. Vet du egentlig hva psykisk vold er? Samboerforhold betegner to personer som lever sammen under ekteskapslignende forhold uten å ha inngått ekteskap.


Homofili er tiltrekning til samme kjønn. Det er vanlig å betegne kvinnelige homofile som lesbiske, men det er egentlig ikke forskjell på det å være lesbisk og det å være homofil. Seksualiteten er et grunnbehov som utgjør et aspekt av å være menneske, og som ikke kan skilles fra andre livsaspekter. En venninne og jeg lå nemlig i samme seng som en kompis en kvel han lå i midten.


Plutselig begynte han å kysse meg, og etterpå kysset han også venninnen min. Så tok vi på hverandre, det vil si venninnen min og jeg tok ikke på hverandre, vi ble bare befølt av kompisen. Moderne familieliv er kjennetegnet ved mange variasjoner i samlivsformer. Det har blitt flere valgmuligheter og aksept for at folk ønsker å velge utradisjonelt, samtidig er det klart flest som velger mer tradisjonelle samlivsformer. Jeg har asosial, men liker å være med VENNER, og da menner jeg venner, ikke bekjente eller venner av bekjente, jeg er veldig konfortable med vennene mine, men ser aldri grunnen til å henge i store grupper med folk jeg bare kjenner litt.


Anton de Barys originale definisjon seier at I ein symbiose er det snakk om eit tett eller intimt samliv mellem to organismer, normalt av forskjellig art. Samlivet skal vidare foregå over ei lengre periode, det skal altså vera konstant.

Få år etter denne definisjonen hadde ein annan, ny symbiosedefinisjon vakse fram og vunne tilhengarar. Dette er kjennetegnet på en god elsker. De bra mennene har noen fellestrekk. Partnerskap, samliv mellom to personer av samme kjønn i lovmessige former.


Om familien – forpliktende samliv og foreldreskap (saksopplysninger). Mange samboere tenker og ordner det slik som ekteskapsloven fastsetter, ved å inngå en samboeravtale. Mens inngangen og utgangen av et ekteskap er meget klart definert er ikke dette tilfelle for samboerskap.


I denne sammenhengen vil nok en bredere definisjon være på plass. Sexologi er læren om kønslivet. Prevensjon må velges ut i fra individuelle behov hos den enkelte.


En må sørge for et godt grunnlag for valg av prevensjonsmetode, og legge til rette for at den valgte prevensjonsmetoden blir optimalt benyttet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg