torsdag 25. desember 2014

Farge håret gravid første trimester

Bredt utvalg av populære skjønnhetsmerker innen sminke, hudpleie og hårpleie. Ta vare på deg med skjønnhetsprodukter fra Eleven. Handle raskt på nettet. Oppdag vårt utvalg av parfymer.


Finn en duft som passer deg. Ang oljer brukt i aromaterapi, såkalte eteriske, så er det flere som ikke skal brukes når man planlegger graviditet eller er gravid. Oljene kan feks være vanndrivende, krampefremkallende etc, noe som KAN virke uheldig inn på en graviditet og et foster. I første trimester av håret å farge ikke verdt.


Som de sier master salonger “kan være malt, starter på månedene av svangerskapet, så får du den forventede farge. Er selv frisør og har ikke fått noe skriv fra leverandørene om at det er skadelig å farge håret. Har farget mange som har vært gravid , og det har gått helt fint. Det som kan skje er at fargen setter seg bedre og blir mye mørkere, eller at den ikke tar og slipper fort. De første ukene regnes som første trimester.


I denne perioden utvikler fosteret de ulike organene i kroppen. TRIMESTER Man regner starten for mor på første trimester fra første dag av siste mens. I den senere tid har man også begynt å regne fosterets lengde som er fra befruktningen, altså da to uker kortere enn mors. Her på AltforMamma regner vi mors uker, da det er det vanligste. Hvordan å farge håret i første trimester av svangerskapet Juryen er fortsatt ute på hvorvidt det er trygt å farge håret i løpet av første trimester av svangerskapet.


Så langt er det ingen pålitelige studier som gir et svar på en eller annen måte. Jeg har prøvd å lese litt om det, men det står både at det er greit og at man skal la være. Så hva gjør dere andre?


Jeg har ettervekst som ikke ser bra ut, så skulle gjerne ha freshet opp håret litt. Men dersom det er skadelig for babyen gjør jeg det selvfølgelig ikke! Lurer på hva andre tenker? Stripe er bedre enn å farge.


Frisøren forklarer at når håret stripes, røres i utgangspunktet aldri fargen eller blekingen hodebunnen. Dette er fordi det plasseres en hette over håret , hvor håret som skal stripes blir dratt ut gjennom hull i hetten. På denne måten berører ikke fargen hodebunnen, dersom det gjøres på rett måte. Frisøren skal vite hva som regnes å være trygt og ikke for gravide.


Hårfarging Mange lurer på om det er farlig å farge håret i svangerskapet. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme.


Kan jeg bade i badekar som gravid ? Alt med måte, er det noe som heter. Grunnen er at hele kroppstemperaturen da vil øke, hjerterytmen vil øke og du utsetter fosteret for stress. Så, er er det skadelig å farge håret mens man er gravid ? Farer med å farge håret mens man er gravid. Mange mennesker advarer mot det, i hvert fall fra fjerde måned og oppover. Her er et par grunner til hvorfor: Babyens vitale organer dannes under de første månedene av graviditeten.


Håret kan vokse i et raskere tempo mens det er gravid , så du kan trenge flere rotoppslag i løpet av disse ni månedene. Dette er den perioden hvor det er størst sjanse for spontanabort. For å minimere potensiell skade for et utviklingsfoster, anbefaler noen eksperter å fargelegge håret i de første ukene av svangerskapet.


Du bør vente til din andre trimester for å farge håret ditt. Mange gravide kvinner kan føle behovet for å fargestille håret rett etter den første graviditetsmåneden, fordi håret har en tendens til å vokse raskere med svangerskap, men ideelt sett er det enda bedre å unngå å male til etter første trimester. Hva er den beste farge for å fargestille håret ditt? Hva mener dere om dette i 1. Farge håret , ta solarium og negelakk?


Men, som eksperter sier, er bare døde hår , ingen hår røtter og levende celler. Enten så er det faktisk eller ikke, men de fleste mødre-å-være å prøve å beskytte seg mot denne typen prosedyrer. Hvis du likevel bestemmer seg for å farge håret , ikke delta i prosedyren i første trimester av svangerskapet.


Jeg er uker på vei og føler meg bare så ufiks og stygg på håret ,med mørk ettervekst i blondt hår. Har pleid å stripe håret lysere,men nå vet jeg ikke om jeg tør. Og dessverre er faren stor for at dette kan skje dersom du er gravid og skal farge håret. Det er nemlig ikke bare magen din som er i endring i denne perioden.


Håret reagerer annerledes på ting når man er gravid , derfor anbefaler jeg gravide å ikke gjøre noen drastiske endringer dersom de har planer om å ta turen til frisøren.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg