fredag 12. desember 2014

Parkdress barn

Kjøp parkdress for barn hos Babyshop. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Hos oss finner du et stort utvalg av parkdresser til barn. Se vårt utvalg her! Obs - Storhandel lønner seg.


Kjært barn har mange navn.

Parkdresser til barn. Stormberg har fokusert på å lage sikkert barnetøy tilpasset alle årstider og utviklet spesielt for aktive barn. Nynne parkdress er en vindtett og vanntett barnehagedress som er velegnet til aktive barn.


De minste trenger ekstra med beskyttelse om vinteren. Våre vinterdresser for barn er laget for å beskytte sensitiv hud ned til -grader, slik at barnet kan bevege seg utendørs uten at du må bekymre deg for at han eller hun blir for kald. Med en parkdress gir du barnet ditt muligheten til å leke fritt utendørs, samtidig som hen beskyttes mot vær og vind.


Her på Jollyroom har vi massevis av gode og lekre parkdresser for barn i alle aldre, samtlige fra gode merker! Boardman settet passer til dagene med mye slaps og søle.

Våre parkdresser er 1 vind og vanntett og kolleksjonen til barn er også 1 fri for fluorkarboner! I de kalde månedene er det ekstra viktig å beskytte neste generasjon mot elementene. Det er viktig at den tåler en del og er slitesterk. Passformen er romslig, og dressen har vært lett å kle på.


For større barn oppleves glidelåsen imidlertid som litt vanskelig å få opp. Den begynner nemlig allerede nede på benet. For små barn er det en fordel at man kan oppnå en så stor åpning.


For eldre barn blir glidelåsen litt ustabil og blir vrien når den bøyer seg. PARKDRESS OG SOFTSHELL TIL BARN. Best på parkdresser og softshelldresser! Hos Barnas Hus finner du et stort utvalg av parkdresser til vår og høst i topp kvalitet. Vi selger Reflex, Reima, Wheat, Name It og Isbjörn of Sweden.


Vannsøyle, slitestyrke, vindtetthet og komfort er fokus for oss. En parkdress er trolig det beste vinterplagget for alle barn. Det er bare å hoppe i den og begi seg ut, klærne sitter der de skal og faller ikke av. Barnet ditt slipper dessuten også å få snø inn på uønskede steder og kan fritt kaste seg inn i all slags lek i snøen.


Med en vanntett dress holder barna seg tørre og glade.

En værbeskyttende parkdress er et must for aktive barn som leker ute. Her finner du vinter kjeledresser for babyen og barnet ditt. Praktiske, barnevennlige og slitesterke! En deilig dress er alltid bra å ta fram når gjørmete utendørs lek blir en del av hverdagen. For aktive barn vil det være mer holdbart om dressen har forsterkning i slitesterkt stoff på knær og rumpe, da dette fort slites under lek og aking.


Husk at vinterdressen eller den forete parkdressen bør ha reflekser, da det fort blir mørk på vinteren, og refleks bidrar til å trygge barn i trafikken. Læs mere om Shelter Playsuit, parkdress barn. Shop Barnedresser og vinterdresser til Barn hos Ellos til bra priser. Handle raskt og enkelt online hos ellos. Reimas barneklær er testet og godkjent av de ærligste og mest nådeløse dommerne i verden: barna selv!


Det beste yttertøyet gir glade barn i aktiv lek ute i all slags vær!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg