fredag 19. desember 2014

Epoq kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Søk Epoq Kjøkken Kampanje. La deg inspirere og se ulike innredningsmuligheter på våre Epoq -inspirasjonssider. Epoq gir deg muligheten til å designe ditt drømmekjøkken.


Her finner du eksempler på sorte kjøkken , små vaskerom, ulike kjøkkenvifter og mye mer. Enten du er ute etter et tradisjonelt eller moderne kjøkken , kan du velge mellom en rekke farger, design og kjøkkeninnredninger.

Hvitt eller svart kjøkken , benkeplate i tre, stein eller Avonite - stilen bestemmer du selv. Jeg anbefaler altså EPOQ til alle som skal ha seg nytt kjøkken. Ja, det er billig, men de har god service, det ser bra ut og virker fortsatt veldig solid.


Skal bytte kjøkken og lurer derfor på om noen vil dele sine erfaringer med epoq-kjøkken. Med et IKEA- kjøkken får du høy kvalitet, god pris og års garanti. Vi kan veilede deg steg for steg med planleggingen, og hjelper deg også med transport og montering dersom du ønsker det.


Med mange valgmuligheter både innvendig og utvendig kan du få et personlig og praktisk kjøkken tilpasset stilen og lommeboken din. Epoq bruker samme bevegelige komponenter i alle våre kjøkken , slik som hengsler og skuffer.

Vi bruker kjente merkenavn som Grass på skuffer og hengsler, og for eksempel Mora på blandebatteri. Kontaktpersoner: Thomas Sedlak, Head of Kitchen i Elkjøp, tlf. Epoq har jo årsgaranti, så det vil jo være litt rart om det er så dårlig kvalitet på det. For øvrig er det flere ulike kjøkken i ulike prisklasser hos Epoq , og man får gjerne det man betaler for. Mulig deres kjøkken er den billigste utgaven?


Litt lang leveringstid på enkelte varer. IKEA sitt virker mere solid. Synes også monteringen var unødvendig tungvint på epoq.


Ved valg av kjøkkenprodusert så valgte vi å gå bort i fra den produsenten som allerede lå inn i huskontrakten. Dette fordi vi rett og slett synes det ble for dyrt. Epoq kjøkken selges eksklusivt av Elkjøp i Norge. Vi tilbyr kjøkken og hvitevarer til en av markedets beste priser.


Hos oss velger du hvitevarer fra alle kjente varemerker til priser som passer de fleste lommebøker. Vi skal endelig få nytt kjøkken , og jeg har opprinnelig lurt på IKEAs voxtorp- kjøkken , men vurderer også kvik mano og Epoq integra. Utseendemessig er de ganske like, er det noen som har anbefalinger eller advarsler vedr de ulike typene? Kom i gang med tegning av ditt nye kjøkken.


Vårt tegneprogram er enklest i bruk.

Vi har Epoq , finner du fronter ol du liker vil jeg anbefale det. Greie å forholde seg til, ryddig leveranse (ingenting manglet) og ikke noe problem å montere (nå hadde vi hjelp av svigerfar med snekkerbakgrunn da, men han hadde ikke montert kjøkken før). Kvaliteten er go pent kjøkken. Alle innredninger og oppmålinger til ferdige og totale kjøkken løsninger, gardrober - utskifting av alle hvitevarer. Interiørdesigner, Snekker.


Mandag - fredag: 07.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg