torsdag 11. desember 2014

Babysvømming libos

PÅ LIBOS MÅ ALLE OVER ÅR BRUKE BADEHETTE, selges av instruktøren. Vogner: Barnevognene må stå i yttergangen, inntil veggen til venstre når dere går ut av heisen ned til svømmehallen. Baby og småbarnssvømming er en aktivitet barn og foreldre kan kose seg med sammen. N ærhet, trygget og ferdighet følges på barnets premisser.


Vi tilbyr babysvømming for viderekomne (- mnd). Fint for barn som har gått vårt grunnkurs eller har noe erfaring med vann og bading fra før. Babysvømming er en vannaktivitet for barn i alderen - år der foreldre deltar aktivt i bassenget.


Inn hovedinngang, trapp eller heis en etasje ned til bassenget. Vi driver aktiviteter som vektlegger den nære kontakten mellom foreldre og det nye familiemedlemmet. Jeg skal begynne på babysvømming med minste gutten som nå er måned.


Jeg ser på nettet at det er svømming på Libos i Lillestrøm. Er det noen av dere som har prøvd kursen der? Kan dere anbefale den?


Hovedmålet med å delta på babysvømming bør være å lære babyen å være trygg over og under vann, samt oppøve selvstendighet i vann, uansett dybde og temperatur. Også ut fra et sikkerhetsmessig synspunkt kan man drive babysvømming. Babyer som har deltatt i organisert babysvømming , har falt i vannet i andre sammenhenger og reddet seg. Allerede når et barn er to måneder gammelt, kan man begynne med babysvømming.


Aktiviteten skal foregå på barnets premisser. Babysvømming gir nærhet mellom baby og foreldre, gjør et babyen føler seg trygg i vannet og er med på utvikle babyens muskler og motorikk. Søsken eller andre kan se på fra kanten. Når kan man starte med babysvømming ? Det er ingen krav om prestasjoner.


Vi har satt måneder som grense for oppstart. Eventuelle handikap er ikke til hinder for å drive med babysvømming. Tvert imot viser forsøk at en slik aktivitet har en positiv effekt på barna. Tilbyr babysvømming på Nedre Romerike i Skedsmo og Lørenskog kommune og følgende bassenger: Skedsmotun, Frydenlun Libos (Skedmo) og Rolvsrud.


Her tilbyr de babysvømming , svømmeskole, småbarnssvømming og svømmeklubb. Tilbyr aktivitet innen babysvømming , svømmekurs for barn og voksne,. Mange steder i Oslo tilbys det svømmekurs for både voksne og barn, samt babysvømming er svært populære for barn under ett år. Kurs og babysvømming. Man lærer barnet å kjenne på en ny og spennende måte, og barnet får økt kroppsbeherskelse.


Babysvømming foregår på foreldrenes premisser og dere velger selv hva dere vil være med på av felles aktiviteter. Nå arrangeres det kurs på Rotnesbadet på Rotnes midt i Nittedal og på LIBOS (Lillestrøm Bo- og Servicesenter) midt i Lillestrøm. Søk etter nye Instruktører-jobber.


Godkjente arbeidstakere. Her får du en rask, enkel og kostnadsfri metode på å finne en jobb blant 16. I dag har vi hatt æren av å ha Pål Aagaard med oss i vannet sammen med sitt lille barnebarn på Bøler.


Pål startet babysvømming i Norge for år siden. Selv jobber han på Pirbadet i Trondheim.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg