fredag 12. desember 2014

Sang til bestevenninne

Se også ord om kjærlighet. Når tårene renn er det alltid godt å ha en venn. En du kan gråte med. Min aller beste venninne.

Tenk så heldig du er, og tenk så heldig Kristian er! Til kvinnelig jubilant. Det morsomme er at samme innhold blir sunget på forskjellige melodier. Nå prøver vi å finne en annen sang , f. Del dette innlegget.


Da har du kommet til riktig sted.

Her gir vi deg flere fine vennskapsdikt. Dersom du heller ønsker forslag til en kort tekst, kan du finne dette på denne siden: Tekster til en venn. Dikt om vennskap – av 20. Hold meg i hånden, søster.


Vi går på en usikker vei, under de evige stjerner, famlende, du og jeg. Hjelp meg når foten gjør feiltrinn og ikke kan finne sin vei. Smil blir til tårer og tårer til smil. Sannhet som sårer men fjerner all tvil.


Evig fortrolighet i riktig og galt. Et vennskap med ærlighet tåler alt! Jeg kan selv vitne om at han har hjulpet meg til et lykkelig liv, hvor hver dag er interessant, rik og givende! I dag er du endelig gift med verdens beste Kristian.


Og det beste av alt er at jeg har en fantastisk fremtid å se frem til , også etter at dette livet er slutt, sammen med min aller beste venn i en evig herlighet og glede! Bruker du Festbudstikka til eventyrtalen, vil konfirmantene få et minne for livet!

Sang i stedet for tale. Vi har god erfaring med sanger til konfirmasjon. I mange melodier kan du få puttet inn alt du ønsker å si til konfirmanten, og kvier du deg veldig til å holde tale, vil en sang være et meget godt alternativ. Er du på utkikk etter en dåpsgave, og trenger et godt gavetips? Her har vi samlet flotte tips til gaver til dåpen i alle prisklasser, og som kan passe til både gutt og jente.


Håper dette kan hjelpe deg til å finne den perfekte dåpsgave! Flotte forslag til dåpsgave Møbler. Tale til konfirmant – konfirmant tale, humoristisk. Kjære gjester, kjære Siri.


Ja, nå er det endelig min tur til å si noen ord til deg, du som i dag er konfirmant. Du har vel gruet deg lenge til denne talen lenge, tenker jeg! I en av Øystein Sundes sanger så synger han: Kjekt å ha og jeg lurer på om han ikke har hatt deg som rollemodell.


Du har nemlig en langt fremskreden form for samlemani, men der er vi helt forskjellige. Dette er taler med sjel og glød og vil gi deg god inspirasjon til å fullføre din egen personlige tale. Talene kan brukes som de er, eller du kan editere de etter eget ønske. Sitater om kjærlighet – Kort tekst til valentineskortet – Gavetips til kjæreste. Siden vi er omtrent like gamle trenger vi ikke snakke mer om alder.


Gode venner husker bursdagen din, men glemmer alderen. Gratulerer med nok et spenstig tall i samlingen din. Vinen gjør underverker.


Nå er det din tur til å feire at det er lenge siden du ble født. Kjenner en del folk, men pleier ikkje kjøpe så mange bursdagspreanger, så eg har råd til mer enn 200. Men 4holder det da.


Vil ikkje liksom kjøpe for stor gave, for da blir det liksom litt sånn at hun kanskje trur eg har andre intensjoner. Så 4er kanskje et greit tall. Skal være forlover til min bestevenninne neste helg. Det meste er i boks nå, men har så lyst til å åpne talen min med å spille en liten snutt av en sang om vennskap. Syns Youve Got A Friend er nydelig, men litt oppbrukt.


Noen som vet av andre fine sanger om vennskap? De finnes vel ikke den kjæreste som ikke kommer til å sette pris på noen vakre og fine ord. Og ugla fløy fra tre til tre og ropte hele natten i morgen skal det være fest hos Bamsen klokken atten.


Bamse, Bamse, Bamse bra, fødselsdag skal Bamse ha, Hei hurra for Bamsefar som er så snill og rar. Og reven skulle skaffe kjøtt og være kokemester og bake brød og lage mat til femogtjue gjester.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg