mandag 8. desember 2014

Lavt blodtrykk lav puls

Mål blodtrykk og puls med våre nøyaktige og brukervennlige blodtrykksmålere. Sammenlign pris og spar penger på pulsklokke. Lavt blodtrykk , ortostatisk hypotensjon. Jeg er en dame på år.


Har vært til utredning i over år for svimmelhet.

Undertrykket (det diastoliske trykket) har mindre betydning, men ofte defineres en verdi under som lav. Råd som kan hjelpe ved symptomer på lavt blodtrykk : Hvis du stadig er svimmel gå til lege for å finne ut årsaken. Drikk tilstrekkelig, og sørg for god væskebalanse. Unngå væsker som virker vanndrivende som kaffe, te og alkohol. Er du plaget av lavt blodtrykk bør du unngå væsker som virker vanndrivende som kaffe, te og alkohol.


Diagnosering av for lav puls (bradykardi) Legen din kan diagnostisere om det feiler deg noe ved å kjenne på pulsen din, undersøke deg generelt, måle blodtrykket ditt, og ta et såkalt EKG. Ved et EKG fester legen plaster med elektroder på brystkassen din, skuldrene dine, og av og til foten din og ryggen din. Addisons sykdom er en binyre dysfunksjon som kan føre til lavt.

Da hadde jeg vel ikke fått behandling og sendt hjem. Blodtrykket mitt er normalt lavt så det er helt greit. Er mer forandringen fra normalen.


Aldri hatt så lav puls og alt dette blir gjort hver 8. Så ligget stabilt i de årene jeg har gått på denne behandlingen. LES OGSÅ: Høy puls. Høyt blodtrykk forekommer oftere enn lavt blodtrykk. For dem som rammes av lavt blodtrykk , er det et problem som det ofte ikke finnes noen god behandling for.


Hva er stillingsbetinget lavt blodtrykk ? Den medisinske betegnelsen på stillingsbetinget lavt blodtrykk er ortostatisk hypotensjon. Tilstanden innebærer at blodtrykket reduseres når du reiser deg fra liggende eller sittende og til stående (ortostatisk) stilling. Ortostatisk hypotensjon er et funn, en observasjon som legen gjør, og ikke en. Pulsen er hvor fort hjertet banker.


Det er som regel undertrykket som er viktigst å måle. Om moren din har hatt hypotensjon, er det sannsynlig at du også vil oppleve det. Siden lavt blodtrykk ofte ikke gir velkjente symptomer, blir det sjeldent behandlet.


Problemet er bare at jeg til vanlig har både lavt blodtrykk og lav hvilepuls.

Man kan selvfølgelig ha disse symptomene uten at det er noe galt med blodtrykket , så det anbefales å gå til lege for å finne ut hva dine verdier er. For lavt blodtrykk - kjerringråd. Skal man redusere blodtrykksmedisinen om blodtrykk eller puls blir for lavt ? Innsendt spørsmål ­Hei, jeg lurer litt på om min far nå lever litt i overkant sunt i forhold til behandlingen han får.


Skjønner ikke helt dette. Hun var veldig andpusten og klaget over at hun ikke fikk puste. Det var høyere enn jeg ville trodd. Hvordan kan trykket være så høyt når pulsen er så lav ? Føler meg litt dum som spør om de.


Nei overhodet ikke. Men er man i dårlig form så vil både puls og blodtrykk være høyere enn når man er i god form. Selv om en puls under slag per minutt i hvile defineres som bradykardi, betyr ikke en lav hvilepuls at noe er galt.


En lav puls betyder dog ikke, at der nødvendigvis er noget galt med dig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg