fredag 26. desember 2014

Bondegård kake

Kaken er saftig sjokoladekake med oreo-fyll i midten. Bondegård -tema i barnebursdagen? Da passer disse søte og enkle sjokolademuffinsene med gårdsdyr perfekt. Hun katt, sau, kylling og gris, den ene søtere enn den andre.


Morsomt for både liten og stor, i tillegg smaker de veldig godt!

Leveringstid er normalt 1-virkedager etter sending. Lag en flott kake i 3D med denne formen,. Sett med fire ulike kakelys i temaet bondegård. Disse er ca cm. Wilton kakeform Hestehode.


Ved å pynte med farget kokos, mynte som trær, litt grønt godteri og lekedyrene har du plutselig skapt en bondegård hjemme på ditt eget kjøkken. Dette er et bursdagstema som passer like godt for jenter som for gutter, og som gir mange muligheter når det kommer til dekorasjoner og morsomme leker! Nydelig smak og saftig konsistens!

Se også oppskrift på Kulturkake med sjokoladekrem, som er tilsvarende kake , men dekket med sjokoladeglasur i stedet. Oppskriften er til stor langpanne. Det beste er ofte det man lager selv, men noen ganger er det vanskelig å lage all kakepynten helt fra bunnen av. Da kan det være en god idé å bestille spiselig kakepynt fra oss.


Vi har alt fra de klassiske rosene i forskjellige farger til barnesko og dyr i forskjellige former og fasonger. Klikk deg rundt i menyen her for å finne akkurat den kakedekorasjonen du er ute etter. Kanskje du møter maskoten Kåre? Vi tilbyr en enkel fjøsmeny med blant annet hjemmebakte kaker , vafler, pølser, is, kaffe og mineralvann.


Liker du å bake og vil prøve å bake kake med bilde? Hvis ikke du har gjort det før, kan vi virkelig anbefale deg å teste det ut. Hvis du vil gjøre kaken enda mer personlig, kan du få kjøpt sukkerpapir til kake som du kan printe egne bilder på.


Spiselig bilde til kake Vi leverer spiselig papir til. Miracuous Ladbug Kake. Miska og Masha Kake. My Little Pony Kake. Ninja Turtles Kake.

Shimmr and Shine Kake. Sofia den Første Kake. Store Maskiner Kake. Det er så artig med bryllupskaker som virkelig skiller seg ut - og det gjør absolutt denne! Temaet til kaken skulle være bondegård , og.


Selskapsshop tilbyr bordpynt og tilbehør til bryllup, dåp, konfirmasjon, bursdag og fest. Spørsmålet kan gi de fleste barn stjerner i øynene. Men den mammaen eller pappaen som skal stå ansvarlig for kaken kan fort bli noe panikkslagen når poden gir seg kast med fabuleringer om kaker formet som romskip, apekatter eller hva med slottet til Elsa?


Lagt inn av Unknown kl. Ingen kommentarer: Send dette via e-post Blogg dette!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg