torsdag 25. desember 2014

Ømme bryst mensen eller gravid

Rask og trygg leveranse. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Ofte er det ingen åpenbar årsak, og det går over uten behandling.


Det er svært vanlig å ha vondt i brystene, men hvis smertene går utover livskvaliteten din, bør du besøke lege. De sykliske smertene i brystene kan oppstå to uker før menstruasjonen.

Ofte har man da smerter i begge brystene og smertene tiltar helt til mensen begynner. Deretter blir det bedre. I motsetning til sykliske brystsmerter er ikke-sykliske smerter skarpe og brennende. Smertene kan enten komme og gå, eller være der hele tiden.


Men fremdeles har jeg kjempeømme bryst , er oppblåst og har murringer i magen. Hvis jeg en gang i blant får ømme pms- bryst så forsvinner det samme dagen som mensen starter. Nå fortsetter det, jeg har fremdeles ørten symptomer og likevel er testen negativ. Har aldri noensinne hatt ømme bryst etter første mensdag!


Mer om ømme bryster.

UTEBLITT MENSTRUASJON Kardinal tegnet på at man er gravid , for de aller fleste, mensen kom ikke. Såre brystknopper gravid. Allerede tidlig i svangerskapet kan du merke forandring på brystene. Først og fremst blir de som regel ømme. Den vanligste årsaken til ømme bryster er hormonendringene som skjer i løpet av syklusen din.


Dette er imidlertid ikke noe som vises. Du er mest utsatt for dette i dagene før du skal ha mensen. Gratulerer, du er gravid ! Har du ømme brystvorter og mensen ikke kommer når den skal, så er du kanskje gravid. Det går an å være gravid selv om man har mensen , men det er sjeldent. Jeg kan ikke huske å ha opplevd ømme brystvorter før.


Samtidig med dette har jeg hatt litt gul utflod og føler meg generelt trøtt og småkvalm de siste dagene. Det er vel ikke mulig å ha blitt gravid så fort etter ppilleslutt? Rett får mensen får jeg ømme bryster, mens nå som gravid fikk jeg det dagen før IKM, så det blir jo til samme tid. MEN mensen -ømheten og gravid -ømheten er helt forskjellig.


Ved mensen er brystene litt ømme , mens graviditeten så var først bare brystvortene veldig ømme mens nå er begge deler veldig ømme. Gjennom en kvinnes liv, kan hun merke at brystene hovne opp og bli ømme før mensen , noe som er normalt, ifølge Medicinenet. Høy kvalitet og 9 nøyaktige med anonym og rask levering.


Hei, lurer på om jeg er gravid , hadde mensen 29november og vi hadde samleie décembre, har øme bryst , små kvalm og har vondt under magen på begge sider.

I går kom det noe son ikke er blo litt mør. Kan snakke for min egen del, jeg pleier å få litt ømme bryst før eggløsning men vedvarer ikke og får ømhet igjen par dager før mens. Det mest kjente tegnet på at man kan være gravid er uteblitt mens.


Men det er viktig å vite at dette også er et tegn på PMS og at det kan ha sammenheng med vekttap eller vektøkning, stress og hormonendringer. Pssst, her er noen andre årsaker til at du ikke har fått mensen. Føler du deg plutselig som Pamela. Jeg har fryktelig ømme bryster å de har aldrig vert så ømme før jeg skal ha mensen f. Kan jeg være gravid selv om jeg har hatt mensen ? Har hatt skikkelig ømme , vonde pupper i nesten en uke nå, og de er større enn normalt, slik at bhen strammer. Venter mensen nå omtrent på denne tiden, skulle vel kanskje hatt mensen igår.


God kveld jenter :) Jeg klarer ikke helt finne svar på dette på nettet, derfor spør jeg her. Spør jordmor om fruktbarhet, graviditet, svangerskapsoppfølging, fødsel, barsel og amming. Går du rundt med en snål følelse i kroppen som du ikke har kjent på før?


Vel, det er ikke sikkert, men det kan godt hende at det er tidlige tegn på at du er gravid. Ta helst med en morgenurinprøve dit. Man kan også kjøpe graviditetstest på apotek eller på nettet.


Mange er redde for at dette kan være symptomer på kreft, men undersøkelser viser at smerter i brystene bare helt unntaksvis er symptomer på kreft.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg